изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:57 EET
Май ревизират Доган    
Новини
Волен Сидеров заяви, че най-вероятно става дума за проверка на Ахмед Доган при ревизията на особено важния политически лидер, за която съобщава вестник "24 часа".


"Доста непълно е написан материалът във вестника, но от всичко, което се дава като информация и което аз знам, може да се предположи, че става дума за лидера на ДПС", заяви пред Агенция БЛИЦ Сидеров. Според него става дума най-вече за имотите на Доган в родното му село Драндар, където той бил изградил огромна сграда, която наричал "Център". Политическият опонент на Сидеров не криел, че е построил имота, но твърдял, че е на наследствена земя.
Лидерът на "Атака" спомена и за хотели, които са построени в Бояна, но се водили на името на незвестен младеж. В Рибарица Доган също имал имот, който се водел на млада козметичка, разкри Сидеров.
"Тези неща трябва да се проверяват и разследват. Според мен тази ревизия е "сигнална лампичка" заради изпълнения на Доган пред БСП", коментира Волен Сидеров, който не бил оптимист, че случаят ще се развие и ще завърши с някакви сериозни резултати.
Наказанията за подобни престъпления са ниски и за нарушителите не е проблем да си платят глобите, разсъждава върху ситуацията националистическият лидер.
Ревизията на особено важния и несменяем лидер тръгнала пак по сигнал от комисията за борба с корупцията. Инспекторите установили, че проверяваният не е подавал данъчни декларации от 1999 до 2002 г., което означавало, че има само трудови доходи. Проверките показали разминаване между заплатата и имотното му състояние. Шефката на НАП Мария Мургина отказа коментар за проверките на лидера на СДС Пламен Юруков и за втория доклад, защото законът й го забранявал. Дир.бг
 


Сходни връзки

Май ревизират Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди