изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:18 EEST
СЪЗДАВАТ РАБОТНА ГРУПА ЗА ПТИЦЕВЪДСТВОТО    
НовиниТова е решено на проведената среща на министъра на земеделието и храните Валери Цветанов и представители на птицевъдния сектор.

 В срещата, провела се в земеделското министерство, са участвали и представители на Асоциацията на птицевъдите в Добрич.
На срещата птицевъдите са поставили въпроси за цените на фуражите и влиянието върху общата себестойност на птицевъдните продукти на пазара, акциза за горивата при птицевъдите и за ДДС върху продукцията. Птицевъдите са  настояли да се изясни въпросът с отпадъците от кланиците, а също и високата ветеринарномедицинска такса.
На срещата са разяснени  основни положения от Общата селскостопанска политика, начините и формите за субсидиране на птицевъдния бранш. Министър  Цветанов е подкрепил идеята за създаване на работна група от експерти от Министерство на земеделието и храните, които да работят съвместно с Научно-консултативния съвет по земеделие, Агробизнес съвета и представители на Асоциацията на птицевъдите, за да се решават важни въпроси в птицевъдния сектор.
 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ РАБОТНА ГРУПА ЗА ПТИЦЕВЪДСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди