изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:41 EEST
"Ред, законност, справедливост" даде ултиматум от десет дни на Иван Драшков да подаде оставка    
Политика София. Партия "Ред, законност, справедливост" даде ултиматум от десет дни на заместник-председателя на ДАНС Иван Драшков да подаде оставка, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ако това не стане - партията вече има уредена среща с високопоставени представители в Брюксел, на която ще постави въпроса. Освен това - ще предаде информацията, с която разполага, на Върховна касационна прокуратура.

Яне Янев заяви, че информацията, която "Ред, законност, справедливост" има, е от хора, които знаят какво са правили някои други години наред - търгували са с влияние. Яне Янев бе категоричен, че има връзка между случаите Драшков и Юруков.
Марта МЛАДЕНОВА

Агенция “Фокус” припомня:
На 1 октомври от парламентарната трибуна независимият депутат Яне Янев заяви "В Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС) има корупция". Според Янев корупцията в ДАНС е свързана с Иван Драшков, който търгува влияние. “Прокуратурата трябва да се намеси. Скандалът с ДАНС е рай за мафията”, каза депутатът. По думите му директорът на агенцията Петко Сертов си върши работата - “въпреки тези, които са го назначили”. Има още няколко “къртици”, които саботират действията на ръководството на агенцията.
"Този дебат е изключително вял и показва гузната съвест на управляващите. Показва, че тройната коалиция признава, че има корупция и тя е дирижирана от самите тях. Корупцията няма цвят, защото я има още от началото на прехода и не е пропуснала нито едно управление досега. Корупцията не може да бъде излекувана чрез профилактита”, твърди Янев.

14 млн. евро печалба с фалшив подпис на Борисов

Брат на генерал в ДАНС замесен в имотна афера

Танов: В ГДБОП има много хора, които са били обект на комисията по корупция

Комисар Иван Драшков е новият директор на Национална служба “Сигурност”

 


Сходни връзки

"Ред, законност, справедливост" даде ултиматум от десет дни на Иван Драшков да подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди