изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:39 EET
"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ПОСРЕЩАТ НА ПРАЗНИКА СИ МАЛЧУГАНИ ОТ ОУ "ХР. БОТЕВ"    
ПразнициДнес Всемирният пощенски съюз отбелязва своята 129-а годишнина. Празник имат и служителите на "Български пощи", които членуват в съюза. За НДТ директорът на добричкото подразделение Добромир Янушев сподели, че днешният ден пощенските служители обявяват за ден на отворените врати в пощите, които е без друго почти 365 дни в годината са отворени за техните клиенти.

"Наши гости днес ще бъдат и 20-ина третокласници от ОУ "Хр. Ботев", които поканихме, за да им разкажем за нашата дейност, да почерпим и да им връчим малки сувенири" - разкри още Д. Янушев.
С гордост от добре свършената работа посрещат професионалния си празник пощенските служители в Добрич. Спрямо миналата година са се увеличили многократно както обема пратки, така и самите услуги, които пощите извършват. Сред едни от най-новите, които се предлагат на населението е каталожната търговия на "Роза" - Казанлък, редица финансови услуги - плащания на комунални сметки, застраховки, продажба на винетни стикери и още много други. За това, че услугите, които се предлагат са с изключително качество, гарантира и международният сертификат за качество EN ISO 9001:2000, който пощите притежават от 17 юли тази година.
Сред основните дейности на "Български пощи" е и валидирането на марки и пликове. Такъв продукт пощите представиха съвсем наскоро по повод 100-годишнината от Независимостта на България. Сред един от оригиналните екземпляри с подпис лично от лидера на НДСВ Симеон Сакскорубготски и кмета на Велико Търново, където бе чествана годишнината, разполага и директорът на добричкото подразделение Добромир Янушев.
 


Сходни връзки

"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ПОСРЕЩАТ НА ПРАЗНИКА СИ МАЛЧУГАНИ ОТ ОУ "ХР. БОТЕВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди