изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:52 EEST
ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ПЕДАГОЗИ НА ДАРОВИТИ ДЕЦА    
ОбществоЗа втора поредна година международна фестивална програма "Приятели на България" съвместно със Синдиката на българските учители обявява конкурс за педагози, работещи с деца в извънкласни и извънучилищни дейности.

Вокални педагози, хореографи, диригенти, ръководители на музикални състави и театрални групи могат да представят свои добри практики и постижения до 31 януари 2009 г. Наградният фонд на конкурса е 3 000 лв., като организаторите предвиждат връчване на предметни поощрителни награди, както и издаване на сборник с най-добрите разработки.
През миналата учебна година повече от петдесет учители се включиха в конкурса и летния семинар в курорта Албена. Опита си в развитието на училищен театър, частно арт студио, училищен хор споделиха наградените педагози от Белене, Монтана, София. С втория конкурс организаторите очакват да обединят усилията на работещите с талантливи деца в извънкласни дейности, да помогнат за създаване на дълготрайни вътрешногилдийни отношения и не на последно място -  на положителна обществена нагласа към работата на тези педагози.
Условията за участие в конкурса са обявени на страницата на Фестивална програма "Приятели на България": www.festival-bg.com и във вестник "Учителско дело". НДТ

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ПЕДАГОЗИ НА ДАРОВИТИ ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.02 секунди