изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:03 EEST
Импресарито на Моника Белучи - жури в модното събитие на годината    
Мис & Мистър

Италианският продуцент и импресарио на Моника Белучи, Джордж Клуини и Брат Пит идва в България за да оценява наши хубавици в конкурса "Модел на България 2008". Бляскавото събитие ще се проведе в Благоевград на 22 октомври. Седмица преди това е кастинга. На 11 октомври 2008 година (събота) от 14:00 часа в клуб "Bacardi" BG MODELS организира слекцията за 1-вия национален конкурс "Модел на България".



В града на студентите се очакват да пристигнат и топмоделът Катя Дунева, третата в света красавица, Руми Маринова - Мисис Свят 2004, актрисата и модел Деси Зидарова, авотомобилния състезател Румен Дунев, изпълнителките Ивана Мулти и Анн Джи.

За да оценяват претендентките в конкурса в журито ще бъдат още Голямата уста Руслана Попова, актуалния напоследък културист Атанас Николаев, изкустеля от "Острова на изкушението" Росен.

Изискванията към бъдещите модни икони от цялата страна са да бъдат на възраст от 16 до 25 години. Допуснати до конкурса ще бъдат момичета с височина от 1.70 м до 1.80 м. и мерки около 90/60/90. На всички участнички ще бъде изготвена фото сесия по бански костюми.

Всички модели достигнали до финала, ще започнат фитинги за конкурса на 18 октомври 2008 година в Благоевград.

Участничките ще покажат 6 модни колекции на известни дизайнери. Конкурсът се провежда с подкрепата на Община Благоевград и медийното партньорство на Българската национална телевизия.

Първият национален конкурс "Модел на България" 2008 ще се проведе в град Благоевград на 22 октомври 2008 година от 19:00 часа в зала „Яворов".

Конкурсът ще бъде най-значимото модно събитие за 2008 година. vellow.bg

 

 


Сходни връзки

Импресарито на Моника Белучи - жури в модното събитие на годината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди