изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:35 EEST
БСП ЩЕ ВРЪЩА ПАРИ ОТ ДАРИТЕЛИ-НАРУШИТЕЛИ    
НовиниПремиерът кандиса да си говори с Бойко Борисов и за проблемите на София


"Ако има някакви нередности и нашите дарители са извършили нарушения, парите ще бъдат дадени за домове и сиропиталища" - това каза пред журналисти в Албена премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев. Коментарът му бе по повод сигналите за нередности около финансирането на партията му. Той каза, че също е поръчал изясняване на проблема, макар че не разполагали с материалите, които председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е внесъл в прокуратурата. "Трябва да знаете, че БСП има между 2 и 3 хиляди дарители - физически лица, и данните от всички кампании са били отчетени пред Сметната палата" - каза С. Станишев.
По повод твърденията, че бившият вътрешен министър Румен Петков му иска оставката, премиерът отклони отговора с думите "Недейте да правите новина от нещо, написано в един вестник."
Пред журналистите Сергей Станишев каза още, че в качеството си на председател на БСП е изпратил официална покана за публичен дебат до неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. "Смятам, че една партия , която претендира да бъде алтернатива, трябва да каже своите виждания по основните въпроси за развитието на страната, за финансовото състояние, местното самоуправление, външната политика и енергийната сигурност. Като част от дебата, аз мога да разговарям и по проблемите на София" -  каза още Сергей Станишев. Той бил готов да предложи свой представител, който да се срещне с представител на Бойко Борисов, за да уточнят мястото, времето и правилата за дебата. "Защото, според мен, хората се интересуват какво мислят лидерите на двете най-големи политически партии в страната по тези въпроси" - каза още той. 
На въпрос дали България ще бъде засегната от световната финансова криза, премиерът отсече, че непосредствено отражение върху България на финансовата криза няма да има. То можело да е само косвено.
 


Сходни връзки

БСП ЩЕ ВРЪЩА ПАРИ ОТ ДАРИТЕЛИ-НАРУШИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди