изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 ОКТОМВРИ



ОВЕН - Не пренебрегвайте партньорите и хората от обкръжението си, възползвайте се от интереса им към вас. Имате реални възможности да наложите своя идея, без това да ви затрудни особено.

ТЕЛЕЦ - Бизнесът ви налага темпо, което ще повиши умората ви. Част от започнатите задачи ще бъдат оставени, за сметка на нови, срочни и отговорни. Паралелно с тях ще растат и задълженията ви.

БЛИЗНАЦИ - Щадете силите си и не предприемайте излишно рисковани ходове. Ще бъдете толерирани в общи начинания, така по-скоро ще постигнете целите си. Съвместната ви работа ще получи развитие.

РАК - Стартирате успешно седмицата и денят ви ще бъде наситен с делови срещи и подготовка на нов проект. Финансовите ви очаквания са реални, заловете се за работа и ще успеете.

ЛЪВ - Имате сили и воля да се справите с всичко, което планирате за днес. За някои то изглежда само мечта, но вие можете и ще го направите. За нещата, които не ви удовлетворяват потърсете решение.

ДЕВА - С разумните си и прецизирани действия ще реализирате плановете си днес. Благодарение на упоритата си работа ще подобрите финансите и живота си, снабдявайки го с повече удобства.

ВЕЗНИ - Проявете повече взискателност в работата, за да избегнете напрежението с началниците си. Освободете се от мисълта, че носите товара и на другите, но бъдете сдържани.

СКОРПИОН - В работата и отношенията си с колегите ще проявите гъвкавост и разбиране, които ще ви помогнат да изгладите различията си. Ще настъпят промени, а с тях ще се повишат и отговорностите ви.

СТРЕЛЕЦ - Живейте с добра нагласа към хората и събитията, и ще ви бъде по-лекото да решавате проблемите си днес. Не прекалявайте с изискванията си към конкретен човек, рискувате да го отегчите.

КОЗИРОГ - Ще обедините усилията си около обща задача и ще работите по приключването й. Няма да ви липсва желание за общуване и с други, но ще се дистанцирате от натрапници и духовно бедни хора.

ВОДОЛЕЙ - Служебните срещи ще внесат повече яснота в работата ви. Не подценявайте възможностите на колегите си, с тяхна помощ ще напреднете в сроковете, без да се притеснявате излишно.

РИБИ - Ще имате избор на възможности днес, стига да търсите вариантите. Новости също няма да липсват, но чрез тях ще подобрите работата и живота си. Среща със стар приятел ще ви разведри.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди