изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:08 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СВАТБАР ПАДНА ОТ ВТОРИЯ ЕТАЖ СЛЕД ДВУДНЕВЕН ЗАПОЙ    
ЛюбопитноСватбар от Тервел бере душа в болницата в Добрич, след като паднал от терасата на втория етаж на блока, в който живеел, съобщиха от РДВР. Юсеин вдигнал голяма сватба на сина си. Тя продължила два дни. Според близки, щастливият баща не спрял да пие по време на тържеството. След като сватбата приключила на 11 октомври, Юсеин се прибрал с близки в апартамента си. Около 19 ч. излязъл на терасата и, докато роднините се усетят, полетял от втория етаж. Балконът бил без парапет, уточниха от полицията. От лекари научихме, че пострадалият е в тежко състояние с фрактура на черепа и мозъчна контузия.

АМЕРИКАНЦИ ЩЕ ЯДАТ ДОБРИЧКИ МАКАРОНИ

След като "Сердика'90" стана собственик на 75 процента от "Макаронена фабрика", вече добричката фирма за тестените изделия стъпи на американския пазар. За НДТ председателят на УС на "Сердика'90" Даниела Пеловска сподели, че от 29 септември има подписан договор за износ на 400 контейнера макаронени изделия за САЩ. Според нея няма проблем износът да е непрекъснат, стига навреме да бъдат осигурявани опаковки за изделията на фирмата. Единствената фабрика за опаковки "Асенова крепост" извършвала доставките на опаковки в 25-дневен срок, каза още Пеловска.
НДТ - 13 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СВАТБАР ПАДНА ОТ ВТОРИЯ ЕТАЖ СЛЕД ДВУДНЕВЕН ЗАПОЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди