изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:25 EEST
РОК И ЕТНО ЗА НОВАТА 2009 ГОДИНА В КАВАРНА    
Празници

Кметът на морската ни рок столица Цонко Цонев покани U.D.O. за Нова година= Пионерите на германския хеви метъл - U.D.O., пристигат у нас за концерт на 31 декември по покана на община Каварна и Жокер медиа, информираха от пресслужбата на морската община. Класическите метъли ще стъпят в столицата на рока - Каварна, както вече по цял свят е познат добруджанският град, водени от основателя си - емблематичния Удо Диркшнайдер.



 В навечерието на Нова година легендите ще разтресат Каварненския бряг с парчетата от последния си четиринадесети албум Mastercutor, който излезе в края на миналата година. Самият Удо Диркшнайдер идва у нас за четвърти път. В Каварна той пя през 2005 г. с хедлайнер групата Accept - другата рожба на Удо, и с участието на Victory и Gamma Ray. От кметството припомнят, че тогава Удо Диркшнайдер и колегите му станаха почетни граждани на Каварна, а концертът бе исторически, защото бе последният в кариерата на Accept.
Според традицията, въведена от кмета Цонко Цонев, новогодишният празник в Каварна трябва да е оглавен от присъствието на поне една световна рок-звезда, заявяват от кметството. Досега на новогодишното хоро в центъра на града са се хващали Глен Хюз и Джон Лоутън (в навечерието на 2006 г.) и Рони Джеймс Дио (в навечерието на 2007 г.). Миналогодишната еуфория беше подкрепена мощно от HolyHell и Saxon, а специални гости бяха самите Джои ДиМайо и Ерик Адамс от култовата банда Менуър, който пък изпяха българския химн в метъл вариант по време на летния си концерт на стадион "Калиакра" в Каварна.
И този път кметът Цонко Цонев и жителите на Каварна ще изпратят годината подобаващо силно и гръмко, така както всъщност премина тя. Немските герои U.D.O. ще подарят на гостите на града качествен хеви метъл и истински рок емоции. Преди тях, от 21.30 ч., на сцената ще се качат музикантите от българската рок група "Сигнал". След полунощ празникът ще продължи с изпълненията на оркестър "Ъндърграунд - Салиевич". По традиция входът ще е свободен за всички желаещи да посрещнат Новата 2009 година на площада в центъра на Каварна.

 


Сходни връзки

РОК И ЕТНО ЗА НОВАТА 2009 ГОДИНА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди