изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:08 EEST
Арестуваха Данчо Пръча в зрелищен екшън    
Ред и сигурност
Йордан Тонов, известен като Данчо Пръча, е бил задържан във Враца заедно с още 21 души, които са част от група, занимаваща се с разпространение на наркотици, рекет, изнудване и склоняване към проституция.


Това съобщиха от МВР.
Операцията е проведена на територията на Враца, Мездра, Роман и Велико Търново, под ръководството на Върховна касационна прокуратура. Проверени са общо 46 адреса и 26 души. В Акцията са участвали 184 служители на МВР.
Данчо Пръча е сочен като един от големите наркобосове в Северозападна и Централна България. За него се говори още, че държи бизнеса с трафик на момичета, съобщи Дарик. През юни т.г. комисията "Кушлев" запорира имоти на стойност 1,3 млн. лева на врачанския бизнесмен Йордан Тонов, който носи същия прякор като лидера на групировката. Официално от полицията тогава не потвърдиха, че лидерът на престъпната група и бизнесменът Йордан Тонов са едно и също лице.
"Идват през нощта, свиркат с колата. Един път казах: "Не" - счупиха ми зъбите. Оттогава по-добре да се облека и да отида, отколкото да ми трошат кокалите", разказа преди няколко месеца в телевизионен репортаж 22-годишната Нина, с петгодишен стаж като проститутка на Златни пясъци и в Белгия. От две години тя се опитвала да започне на чисто в Мездра, но заради групата на Пръча засега неуспешно.  dir.bg
 


Сходни връзки

Арестуваха Данчо Пръча в зрелищен екшън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди