изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:42 EET
ДОБРИЧ С ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ОПРР ЗА 5 МИЛИОНА ЛЕВА, НЯМА ПАРИ    
НовиниПроект на община Добрич на стойност пет милиона лева е одобрен. Той е по оперативна програма "Регионално развитие" и е за ремонт на общинска пътна инфраструктура.

 Проектът бе депозиран през пролетта. Той е получил одобрение и отговаря на всички изисквания, съобщи зам.-кметът Надежда Петкова. Проблемът е, че средствата по тази мярка на оперативната програма бяха изчерпани още след сключване на първите договори по нея. По данни на МРРБ, досега за пътни ремонти са сключени 28 договора с общините за 125,2 млн. лв. Така предвидените средства за общинска пътна инфраструктура за целия седемгодишен период вече на практика са договорени. Единственият шанс на община Добрич е, някой от проектите, за които има подписани договори да не се реализира и средствата да бъдат насочени към други проекти, включително и към този на община Добрич.
Друг проект на община Добрич - за образователна инфраструктура в градските ареали, който е на стойност 6 милиона лева, също бе депозиран през пролетта. До момента няма никаква яснота по него.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ С ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ОПРР ЗА 5 МИЛИОНА ЛЕВА, НЯМА ПАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди