изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Отворете се за новостите и ги следвайте, няма да срещнете затруднения. Добрата ви психическа форма благоприятства възприятията и общуването. Животът ще ви предложи приятни изненади.

ТЕЛЕЦ - Търпението ви ще се възнагради. Скоро ще стигнете там, където сте се упътили, по своему защитени от съмнения или разочарования. Без усилия ще провокирате интереса на всички, с които общувате днес.

БЛИЗНАЦИ - Финансова сделка ще се отрази благоприятно на бюджета и самочувствието ви. Ще удовлетворите нуждите на семейството си, като се погрижите и за приключване на започнатите ремонти.

РАК - Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение.

ЛЪВ - Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на информация по интересуващ ви въпрос.

ДЕВА - Проявете постоянство в усилията си и ще ви се отдаде да реализирате намеренията си днес. Няма да чакате дълго, независимо, че ще има и по-напрегнати моменти от нормалното.

ВЕЗНИ - Поставили сте си ясни цели и е време за действие. Ако се разсейвате с много неща, в крайна сметка нищо няма да свършите. Ще се интересувате от вижданията на доста опитен човек.

СКОРПИОН - Ще защитите интересите, без да ви се налага да влизате в открита борба с когото и да било. Интелигентното и мотивирано излагане на тезата ви спечелва във ваша полза доверието на хората.

СТРЕЛЕЦ - Развитието на делата ви ще ви зарежда с добри очаквания. С творчески подход ще пристъпите към нова реализация, за която са нужни повече усилия, но ще се справите доста успешно.

КОЗИРОГ - Чувствате се в отлична форма на духа и работоспособни да се справите с всичко днес. Финансовите ви очаквания ще се оправдаят, а с тях и плановете ви за предстоящо пътуване.

ВОДОЛЕЙ - Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях.

РИБИ - Отделяйки внимание на всяка подробност, в крайна сметка ще приключите работата си доволни от резултатите. Умората няма да ви откаже от търсене на подходящи начини за развлечение.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди