изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:41 EET
ОБИТАТЕЛИТЕ НА ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА" ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ЗИМАТА С ТОК    
ОбществоСледващата седмица започва монтирането на отделни електромери и водомери в апартаментите на бившето медицинско общежитие по ул. "Калиакра". Това съобщи управителят на общинското дружество "Жилфонд-инвест" Илия Михайлов, в чийто капитал вече с решение на ОбС е бившето общежитие.

За НДТ Михайлов заяви, че ще се направи всичко възможно максимално бързо да приключи монтажът на съоръженията. "Имаме уверението на "Е.ОН България", че ще възстановят електрозахранването в блока веднага след монтажа" - каза още И. Михайлов. Припомняме, че вече четвърти месец живеещите са без ток, тъй като енергоразпределителната компания спря захранването заради неплатени сметки. До края на месеца наемателите ще получат договори за наеми, ако представят бележки за платени вода и наем към общинската фирма. До момента само петима са платили тези си задължения и вече имат договори за наеми.
 


Сходни връзки

ОБИТАТЕЛИТЕ НА ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА" ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ЗИМАТА С ТОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди