изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:26 EEST
Йордан Бакалов: Продължава технологията „изтичане на информация”, тоест връзката държава-престъпност    
Политика София. Големият проблем на ДАНС, който аз много пъти съм коментирал, е, че механично се събраха четири служби, от които нито една не е имала полицейски функции, а именно, събирайки доказателства, да ги превърнат във веществени доказателства, после - годни за съд. Това каза за предаването на бТВ “Тази сутрин” Йордан Бакалов, председател на ПГ на ОДС.

По думите му отново продължава технологията „изтичане на информация”, тоест връзката държава-престъпност и това се доказва и при вчерашната акция в Дупница, за провеждането на която, според Бакалов, някой е дал предварително информация на братя Галеви.
По думите на депутат от ОДС „с цел да издърпат черджето от бившия министър на вътрешните работи, се дадоха и полицейски функции на самата служба” ДАНС.
Относно случая с Иван Драшков Йордан Бакалов каза, че активната защита от страна на Ахмед Доган прави голямо впечатление, защото тази позиция не е случайна. „Преди месеци се коментираха определени разработки. Едната от тях касаеше ДПС, тя обаче не видя бял свят. За да не види бял свят, явно може би някой я е попокрил и този някой може да е Иван Драшков”, каза още Йордан Бакалов, председател на ПГ на ОДС.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Йордан Бакалов: Продължава технологията „изтичане на информация”, тоест връзката държава-престъпност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди