изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:03 EET
УЧИТЕЛИ ОТ СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" ЗАМИНАВАТ ЗА БАРСЕЛОНА    
ОбразованиеЧетирима преподаватели от СОУ "Димитър Талев" в Добрич ще участват в работна среща в Барселона /Испания/ от 27 октомври до 1 ноември. Визитата е по проекта "Европейски образование с информационно-комуникативни технологии", по който добричкото училище си партнира с учебни заведения от още осем държави - Испания, Гърция, Италия, Литва и т.н.

Сред целите на проекта е заложено подобряване качеството на преподаване чрез използване възможностите на компютърните програми и Интернет, като учениците бъдат мотивирани и улеснени при възприемането на учебния материал. Това съобщи Христо Милушев, координатор на проекта. Идеята е също чрез различните дейности да се подобри нивото на владеене на английски език, а така също да се повиши Интернет културата на учениците по отношение на безопасното поведение в мрежата.
Проектът се реализира по програмата "Учене през целия живот", подпрограма "Коменски". Сред дейностите е предвидено изработването на постер "2008-европейска година на междукултурния диалог", както и създаването на компютърни лозунги и брошури по темата, организирането на Седмица на Интернет и редица други прояви. Предстоят работни срещи още в Турция, България /през май 2009 г./, Италия, Гърция и Унгария.
 


Сходни връзки

УЧИТЕЛИ ОТ СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" ЗАМИНАВАТ ЗА БАРСЕЛОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди