изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:05 EET
“КАЛИАКРА” ТРЪГВА С 8 НОВИ В ПЪРВЕНСТВОТО    
СпортВолейболният “Калиакра” приключи с контролните срещи за първенството на Националната волейболна лига, съобщи Румен Георгиев.

Каварненци останаха само с четирите приятелски срещи с тима на “Калбо” – Шумен. От общо 20 изиграни гейма черноморският тим даде само 1 на състава от областния град.

За четвъртък и петък бяха договорени контроли с “Дунав”, но те пропаднаха по вина на русенци.

Във вторник сутринта състезателите ще тренират, след което ще отпътуват за Кърджали. Първата им тренировка в южния град ще бъде в сряда сутринта, а в следобедните часове на същия ден “Калиакра” ще спори с “Черно море БАСК” в среща от първенството.

Румен Георгиев имаше възможност да наблюдава варненци в спаринг с румънския тим на Констанца, но не е доволен от видяното, тъй като варненци не са показали истинския потенциал, който притежават.

“Знам възможностите на “Черно море-БАСК”. В този мач играха много слабо и не ми дадоха шанс да направя цялостна картина на играта им, но ние ще се подготвим сериозно за срещата”, каза Георгиев. Той добави, че селекцията в тима е приключила. Картотекирал е 12 души за старта на шампионата. 8 от тях са нови.

В навечерието на първия мач играчите ще получат и новата си екипировка. НДТ

 

 


Сходни връзки

“КАЛИАКРА” ТРЪГВА С 8 НОВИ В ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди