изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:57 EEST
Четвъртият конгрес на НДСВ ще се проведе утре    
Политика Габрово. Четвъртият конгрес на НДСВ ще се проведе на 18 октомври от 11 ч, съобщиха от партията. В него ще участват 1200 изборни делегати и 71 по право. Демографската и професионална картина на делегатите за конгреса на НДСВ също е ясна – 664 мъже и 536 жени, една четвърт от делегатите са млади хора до 35 години, повече от половината са предприемачи и представители на малкия и среден бизнес, има представители на администрацията – заети в сферата на образованието, здравеопазването и земеделски производители.


Над 500 гости от политически партии, обществени организации, ведомства и социологически агенции също са потвърдили участието си в конгреса на НДСВ. Сред тях са премиерът на България и лидер на БСП Сергей Станишев и лидерът на ДПС Ахмед Доган. Гост на конгреса ще бъде и еврокомисарят Меглена Кунева.
Видео-поздравления към гостите и делегатите на конгреса на НДСВ ще отправят президентът на ЕЛДР Анеми Нейтс и лидерът на групата на либералите в Европейския парламент Греъм Уотсън. Сред чуждестранните гости на конгреса са Весна Пушич – вицепрезидент на ЕЛДР и президент на Европейската женска либерална мрежа, Емил Кириас – генерален секретар на Либералния Интернационал, Жоакима Алемани Рока – президент на Международна женска либерална мрежа, Сибел Реджеб - член на Бюрото на Европейската младежка либерална асамблея (LYMEC), Мануел Мунис – вицепрезидент на CDL, Испания, Петер Рохлингер – Фондация Фридрих Науман за свободата, FDP, Стоян Андов – Либерална партия, Македония, Карлес Йоренс – CDC, Испания, Франсис Бърстин – MR, Белгия.
Делегатите на конгреса да обсъдят и приемат отчет на партията, промени в Устава, решение за промяна на името на партията, предизборен манифест и три резолюции – „Граждански контрол над МВР и службите за сигурност”, „Не на търговията с гласове! За висока гражданска и политическа отговорност в избирателния процес!”, „Бюджетна дисциплина и финансова стабилност”.
Над 100 журналисти от национални и регионални медии са акредитирани да отразяват дейността на конгреса.Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Четвъртият конгрес на НДСВ ще се проведе утре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди