изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:44 EEST
Съдебните експерти отказват аутопсия на Раданов! Слух за убийство на професора    
НовиниНикой от съдебните експерти не е пожелал да направи аутопсията на намерения мъртъв тази сутрин проф. Стойчо Раданов, съобщи шефът на Съдебна медицина Станислав Христов. "Като се направи външният оглед, има оперативно-следствена група и няма проблеми, движат се нещата. Но стигнахме до аутопсията и оттам нататък нито един лекар не иска да влезе да направи аутопсия. Накрая ще остане аз да я направя, дето проф. Раданов ми е учител. Идва ми да се разрева", проплака Христов пред Дарик.

 

Той заяви, че няма информация относно това дали някой е заплашвал със смърт професор Раданов и до колко случаят може да се обвърже със сестри Белнейски.

"Наистина нищо не знам. Не е споменавал пред мен такива неща", лаконичен бе Христов.

В обществените среди обаче веднага плъзна слухът за евентуалното убийство на проф. Стойчо Раданов с цел да бъдат прикрити подробности около случаите със смъртта на сестрите Белнейски и Ангел Димитров - Чората.

Actualno.com припомня, че тази сутрин Раданов бе открит обесен на детска площадка в столичния квартал "Иван Вазов". Засега МВР продължава да поддържа версията за самоубийство.

76-годишният професор Раданов беше ръководител на екип от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Росица и Христина Белнейски от Пазарджик.

Раданов беше съдебен експерт и по делото за смъртта на Ангел Димитров - Чората, който почина по време на полицейска акция в Благоевград.

Преди едно от съдебните заседания по случая Раданов направи изявление пред медиите, в което каза, че подсъдимите полицаи е трябвало да задържат Чората, но вместо това те са превишили правата си и са го убили.

actualno.com

 


Сходни връзки

Съдебните експерти отказват аутопсия на Раданов! Слух за убийство на професора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди