изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:21 EEST
Съмнения около смъртта на секретаря на Доган    
Новини
Началникът на политическия кабинет на ДПС Ахмед Емин се е самоубил пред погледа на шефа си Ахмед Доган. Това съобщи Агенция БЛИЦ по непотвърдена информация.


В т. нар. сараи на Доган на ул. “Беловодски път“ се е празнувал рожденият ден на депутата Касим Дал. На тържеството вероятно е било цялото ръководство на партията. По-рано, отново по непотвърдена информация, Eмин е имал тежък разговор с Ахмед Доган.
От МВР съобщиха , че около 18 часа в петък в столичната полиция е получено съобщение за намерено тяло на мъж в сграда на ул. “Беловодски път“ в кв. “Бояна“. Установено е, че той е Ахмед Емин, на възраст около 45 години. Първоначалният оглед е установил, че причина за смъртта е огнестрелна рана. По данни до момента става дума за самоубийство.
Потърсени от БЛИЦ за информация по случая от ръководството на ДПС отказаха всякакви изявления с думите “няма коментар“ и “не, не, довиждане“.
Дали вече е известно, че Емин се е гръмнал пред очите на Доган, попитахме и депутата Атанас Атанасов от ДСБ. Нищо не знам, знам че трагедията се е разиграла на “Беловодски път“, където се намират сараите на лидера на ДПС Ахмед Доган, заяви за БЛИЦ Атанас Атанасов. Най-лесното нещо е да гадая и излъжа. Но не знам защо толкова бързо съобщиха, че е било самоубийство, трябва да се направи най-напред аутопсия. Това говори, че властите са изплашени и страхотно бързат да градят версии, а ако не се потвърдят после, попита Атанасов.
Бившият главен секретар на МВР Цвятко Цветков, член на ВС на БСП, заяви за БЛИЦ, че няма основание да се съмнява в хората извършили огледа на мястото на инцидента. Лошото обаче е, че това е човекът, който в работен план е бил най-близо до лидера на ДПС Ахмед Доган. Според него службите ще си свършат работата, но медиите трябва да разкрият причините кое би могло да накара един човек на тази възраст да направи това, ако го е направил. На въпрос все пак кое би могло да накара Емин да го направи Цветков каза “това са море от причини, всичко може да накара един човек да направи такъв акт“. Но трябва да се разбере какво е знаел като шеф на канцеларията, в какво е участвал, такъв човек извън програмата, която прави на лидера си, урежда срещи и отношения. Но засега нямам база, на която да расъждавам, каза Цветков. dir.bg
 
 


Сходни връзки

Съмнения около смъртта на секретаря на Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди