изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:50 EEST
Цвятко Цветков: Ахмед Емин е един от най-информираните хора за ръководството на ДПС    
Новини София. Ахмед Емин без съмнение е един от най-информираните хора за ръководството на ДПС - каза пред Агенция “Фокус” Цвятко Цветков, бивш секретар на МВР и член на Висшия съвет на БСП.

 Той бе помолен за коментар на случилото се вчера, когато че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин бе открит мъртъв в сграда на улица „Беловодски път” в столичния квартал „Бояна”. „Това е поредният трагичен случай с фигура, която е важна в много посоки, поне за Движението за права и свободи (ДПС) и за Ахмед Доган. Съжалявам за станалото. Второ - поне по оскъдните данни, които до сега се появиха в публичното пространство, нямаме основания да не вярваме на главния секретар на МВР – комисар Павлин Димитров и хората от МВР и Следствието, които са били на огледа на местопроизшествието. Трето – Емин без съмнение е един от най-информираните хора за всичко около Ахмед Доган, неговите отношения, неговите срещи, неговите връзки, защото, най-малкото, той му е правил ежедневно програмата на тези срещи и тези отношения, и той е бил носител на достатъчно информация за лидера на ДПС. Така че – ДПС се лишава от един организатор и от един много информиран човек, каквото и да е станало с него. И най-важното, четвърто – в цялата тази работа трябва да се търсят причините за този акт. Дали са индивидуални причини от лично естество или са свързани с нещо друго – с неговата работа и дейност около ръководството на Движението за права и свободи”, каза още Цвятко Цветков.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Цвятко Цветков: Ахмед Емин е един от най-информираните хора за ръководството на ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди