изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:11 EEST
Осман Октай: Ахмед Емин е човекът, който е контактувал с обръчите от фирми    
Новини София. Тези, които преди години са били много приближени на Ахмед Доган, са били демонстративно убити. Ахмед Емин е човекът, който е контактувал с обръчите от фирми, с политическите лидери и властта от името на Доган. Това заяви бившият организационен секретар на ДПС Осман Октай в предаването „Коритаров Live” на Нова телевизия. Ако ДАНС иска да оправдае доверието на евроструктурите трябва след признанията за обръча от фирми около ДПС и източването на резерва да предприеме някакви мерки, смята той.


Октай смята, че случаят в Бояна е заварил неподготвени хората, ангажирани около проверката на корупционните схеми около обръчите на Доган. Той има информация и сигнали, че чрез ДАНС и други служби ще се потърси вариант за предсрочни избори.
Окатай обясни, че една от причините Ахмед Доган да бъде толкова тайнствен, е неговата лабилност. Той каза, че е имало случай, в които лидерът на ДПС е вадил оръжие и е пребивал първата си жена публично няколко дни след сватбата им.
След случая в петък Доган е заложник на властта и вече в ръцете на нейните структури, смята бившият депутат от ДПС. Той коментира, че интерес от предсрочни избори имат БСП и президентът, защото след изборите ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство, „Атака” вероятно ще бъдат втори и заедно те ще образуват мнозинство.
Паниката и прикриването на подробности около смъртта на Емин навяват на мисълта, че не става въпрос за самоубийство, каза Октай. Интерес от това биха имали тези, които са финансирали и тези, които са били финансирани. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Осман Октай: Ахмед Емин е човекът, който е контактувал с обръчите от фирми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди