изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:09 EEST
Общинар от ДПС в ареста за пране на пари    
Ред и сигурност
Варненската окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу общинския съветник от ДПС и собственик на ФК “Спартак-Варна" Иван Славков за трафик на хора и склоняване към проституция, пране на пари и притежание на наркотици.


Това стана, веднага след като Славков бе арестуван днес, предаде БГНЕС. Човекът на Ахмед Доган в морската столица бе изведен с белезници от местна болница, където се лекуваше, и отведен в ареста.
Пред Дарик радио един от адвокатите на Славков – Бранимир Балачев заяви, че здравословното състояние на Славков не е добро, но експертиза на Районния център по здравеопазване констатирала, че съветникът може да бъде на системи и в ареста.
Адвокатът съобщи, че ще бъде поискан отвод на Варненската окръжна прокуратура заради предубеденост към Славков. Според защитника му засега общинският съветник ще бъде задържан за 72 часа.
Общинският съветник и футболен бос замина за Турция преди полицейската операция, която беше проведена на стадион “Спартак“ на 19 септември. По думите на адвоката му там той е бил опериран от жлъчка, след което в сряда се е завърнал в България. Веднага обаче се е почувствал зле и е постъпил в болница във Варна. Стаята на общинския съветник се охранява от полицаи (Вижте линка).
Няколко дни по-късно, в съда, друг арестуван общински съветник от Варна - Веселин Данов - обвини пред журналисти именно Славков.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Общинар от ДПС в ареста за пране на пари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди