изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ



ОВЕН - Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. При договаряне на условията за нов проект защитете интересите си.

ТЕЛЕЦ - Общуването с позитивно мислещи хора, имащи творчески поглед върху нещата ще ви донесе повече настроение и желание за работа. Доверявайте се на онези, които имат мисъл за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ - Ще работите по текущите си задачи, без да отдавате голямо значение на временните неудачи. Като истински професионалисти, ще свършите основното, оставяйки и на подчинените си да се изявят.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

РАК - Ще приобщите към работата си подобни на вас, интелигентни и находчиви с идеите си хора. Ще успявате в начинанията си, бъдете спокойни и общителни. Пътуванията няма да ви затруднят.

ЛЪВ - Наситен с ангажименти ден. Отговорното ви отношение ще ви спечели нови партньори. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Среща ще постави началото на ново съдружие.

ВЕЗНИ - Очаквана развръзка ще ви направи активни в подготовката на предстоящо събитие. Настъпват добри дни в живота ви, забравете за притесненията си. Почтеността ви е факт.

ДЕВА - Излъчвате увереност, с която привличате добрите сили и подемът в делата ви ще го усетите съвсем скоро. Повече от всякога желаете по-близко до себе си присъствието на любимия ви човек.


СКОРПИОН - В работата си ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Някои от вас ще получат финансиране на започващ проект, което ще облекчи част от усилията им.

СТРЕЛЕЦ - Емоциите ще ви подтикнат към недобре премислени действия и то само, за да се харесате някому. Мислете, за да не съжалявате в последствие. Шанс за намиране на подходяща работа.

КОЗИРОГ - Повечето от вас ще успеят от първия път в конкретно начинание, но ако не ви се отдаде, не унивайте. Имате качествата, вярвайте в себе си. Финансова сделка ще подобри бюджета ви.

ВОДОЛЕЙ - Денят ви ще е динамичен и наситен с изненади. Човек, с когото имате общи бизнес-интереси ще ви зарадва с нова придобивка, жест, който наистина не сте очаквали. Откривате добри перспективи.

РИБИ - С помощта на сърдечния си партньор ще се освободите от натоварващите ви мисли. Проявеното му разбиране ще ви изпълни с добри очаквания за общото ви бъдеще. Погрижете се за себе си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди