изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:44 EEST
МВР да не се изказва неподготвено за причините за смъртта на Ахмед Емин    
НовиниНе бива ръководството на МВР да изказва категорични предположения за причината за смъртта на началника на политическия кабинет на ДПС Ахмед Емин. Това каза Борислав Българинов, депутат от БНС и зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, предаде агенция Фокус. Според Българинов докато не се приключи разследването не трябва да се заявява категорично какви са причините за това самоубийство.

Относно намереното предсмъртно писмо на Ахмед Емин Борислав Българинов посочи, че причините за самоубийството и намереното писмо са свързани и че в закона е предвидено да се наказва и онзи, който склонява за самоубийство.

"В тази връзка, ако в писмото се посочва, че човекът е склонен към самоубийство, то тогава говорим за вина и на други лица", каза още Българинов. "Не мога да коментирам версиите след като не знам фактите - дали е убийство, самоубийство или склоняване към самоубийство", посочи Българинов.

Депутатът каза, че ако делото "Лиани" относно финансирането на ДПС е приключило ще подкрепи идеята от страна на други депутати за разглеждането му във вътрешната комисия на НС, но само за да види дали има закононарушения. "Друго като информация не ме интересува" допълни още той.  actualno.com
 


Сходни връзки

МВР да не се изказва неподготвено за причините за смъртта на Ахмед Емин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди