изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:32 EEST
Все още няма официална позиция на ДПС за смъртта на Ахмед Емин    
Новини И до момента ръководството на ДПС не е изразило официална позиция във връзка със смъртта на началника на политическия кабинет на лидера Ахмед Доган. Припомняме ви, че в петък Ахмед Емин беше открит с огнестрелна рана в така наречените "Боянски сараи". Според заместник-председателя на ДПС Емел Етем, случаят е лична трагедия. Ахмед Доган и Емел Етем не присъстваха на погребението на Емин вчера. Ето как Емел Етем коментира случая:


"Не съм длъжна да отговарям защо съм била на едно място или друго място. Това е една доста неприятна ситуация, трагедия, както за близките на Ахмед, така и за всички нас, неговите приятели и познати. Нека да не истеризираме и да не се опитваме още повече да дълбаем в раните на близките на Ахмед Емин, а да оставим компетентните органи да приключат със своето разследване и работа и да ни дадат отговор на многото въпроси, които задаваме всички".

Бащата на Ахмед Емин не знае нищо за предсмъртното писмо на сина му.

Той научил за него снощи от телевизията и досега никой не му е съобщил какво е написал Ахмед.

Вчера по време на погребението възрастният мъж се надявал да научи нещо повече за смъртта на сина си и разпитвал от човек на човек.

"Питах - знаете ли нещо. И Лютфи питах, и Касим Дал питах. Те казаха, че нищо не знаят. Даже питах секретарката му - да се е оплаквал нещо на тебе. Нищо не знам каза и толкоз", сподели Емин Хюсеин, баща на Ахмед Емин.

Докато подготвяли тялото за погребение обаче близки споделили на бащата, че огнестрелната рана била от лявата страна.

"Куршумът, дето влязъл и излязъл, то личало от там с лявата ръка. Той е десник, не е левичар", разказа още бащата на Ахмед Емин.

Бащата се съмнява, че има предсмъртно писмо и пита:

"След три дни писмо!? Защо не са казали още тогава, ей, писмо има. Все едно, че някой да го е написал и да го е пъхнал в джоба. Може и да не е излязло от джоба му", съмнява се Емин Хюсеин.

Старецът не вярва, че някой ден ще научи истината:

"Те ще го покрият. Те ще го замажат".

Кои са те, мъжът не знае. Един единствен път е посещавал сина си в София и не познава кои са хората около него. Че Ахмед имал пистолет, само бил чувал и твърди, че никога не го носел със себе си.

btv.bg

 


Сходни връзки

Все още няма официална позиция на ДПС за смъртта на Ахмед Емин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди