изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:33 EEST
ШВЕЙАЦАРСКИТЕ АЛПИ ЧАКАТ ДОБРУДЖАНЦИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ    
НовиниИ тази година швейцарските Алпи се очертават да са предпочитана дестинация за добруджанци за Коледните празници и посрещане на Новата година.

Предложението е на "Албена тур" за хотела на "Албена" АД "Маските". Специалното предложение е валидно за периода 22.12.2008-31.03.2009 г. То предвижда цена за полупансион - нощувка, закуска и вечеря от 60 евро на човек на ден в двойна стая и 75 евро на човек на ден в единична стая. Доплащането за коледна вечеря е 17 евро на възрастен и 9 евро за дете, а за новогодишна вечеря 22 евро за възрастен и 11 евро за деца. Предвидени са и облекчения при настаняване на деца в зависимост от възрастта им и от това колко пълноплащащи родители ги съпровождат.
Хотел "Маските" е в курорта "Анзер", който се намира в центъра на един най-красивите кантони в Швейцария - Вале, на десния бряг на река Рона. Той е на 179 км от Женева и 295 км. от Цюрих. Разкрива се прекрасната гледка от 12-те планини, чиято височина е повече от 4000 м. Столицата на Вале - Сион, която е само на 12 км. от известния със своите ски-писти с дължина над 200 км. ски-курорт "Crans Montana", е на разстояние от 15 км. от хотела..
Ски и сноуборд пистите са с над 40 км. дължина и с височина 1500- 2000 м. над морското равнище. Всички писти имат идеално констуирана система от лифтове и клиентите имат възможността да практикуват всички зимни спортове. Хотел "Максите" е разположен само на 300 м. от ски-пистите. Той е разположен в центъра на курорта Анзер. Предлага 90 легла в двойни стаи, ресторант, бар с 30 места и лоби-бар с камина. Има също и паркинг, с капацитет 20 места, дискотека, асансьор. Ски-гардеробът и фитнес- центърът са безплатни за клиентите на хотела. Можете още да посетите също и салон за красота, фризьор, химическо чистене, две банки и два супер-маркета.
Гостите на хотела имат възможност да правят туристически обиколки в страната. Могат да посетят Женева, Сион, столицата на Швейцария - Берн, прочутия курорт "Grans Montana", както и едно от лозята на кантон Вале.
 


Сходни връзки

ШВЕЙАЦАРСКИТЕ АЛПИ ЧАКАТ ДОБРУДЖАНЦИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди