изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:56 EEST
Свинаров: Тайните служби ръководят държавата    
ПолитикаТайните служби ръководят институциите, обществото и държавата, на базата на информацията, която притежават, а не им служат. Това каза днес на брифинг председателят на ПГ на БНД Николай Свинаров, предаде БГНЕС.


Според Свинаров трябва да има парламентарен контрол, а не чрез две подкомисии (б.р. към комисиите по отбрана и вътрешна сигурност и обществен ред) да се организира контролът над службите. Николай Свинаров изтъкна, че подкомисията докладва на комисията, в която има ясно парламентарно мнозинство на трите управляващи партии и взема решения, каквито то намери за добре.

Липсата на информация води до трагични последици на българското общество. Той даде за пример акцията в Дупница срещу Братя Галеви. Според него тя не е довела до никакъв резултат. Като пример председателят на ПГ на БНД посочи тежките „самоубийства”, които се случиха в столицата през миналата седмица. Според него прекалено бързо е излязла информацията с причините за смъртта на Ахмед Емин и Стойчо Раданов преди да има съдебно медицински експертизи.
 


Сходни връзки

Свинаров: Тайните служби ръководят държавата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди