изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:26 EET
До дни ще разберем убит ли е Емин?    
Новини
До няколко дни ще приключи разследването за смъртта на началника на политическия кабинет на Ахмед Доган - Ахмед Емин.


Като са готови всички експертизи тогава прокуратурата ще знае дали в случая става дума за самоубийство или убийство. Това заяви главният прокурор Борис Велчев преди редовното заседание на Висшия съдебен съвет, цитиран от БЛИЦ.
Ако е налице убийство, разследването ще тръгне в определена посока, ако е самоубийство - ще се провери дали някой го е склонил към него", заяви Велчев. Според него доста информация по случая е излязла на парче преди да са готови всички експертизи. Това е единствената причина да има противоречива информация в медиите. Никой не трябва да има основания да се съмнява в действията на прокуратурата по този случай, заяви Велчев в отговор на въпрос възможно ли е прокуратурата да е предубедена, че става дума за Ахмед Доган.
Право на всеки народен представител е да има недоверие, коментира Велчев и допълни, че няма причина разследващите да не бъдат обективни в изводите си.
Главният прокурор отказа да коментира дали е редно да се свали депутатския имунитет на Ахмед Доган. “Знаете че когато е имало основания за сваляне на имунитета на народен представител винаги съм го искал. Искате да кажа това по едно неприключило разследване?“, каза главният прокурор, цитиран от БГНЕС.
По-рано днес парламентарната група на "Атака" поиска Народното събрание да гласува декларация за сваляне на депутатския имунитет на Ахмед Доган, съобщи БТА. Председателят на парламента Георги Пирински обаче не го подложи на гласуване. dir.bg
 


Сходни връзки

До дни ще разберем убит ли е Емин? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди