изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:24 EET
Валери Цветанов за случая „Ахмед Емин”, оставка на Атанас Кънчев и исканата оставка на Бюрхан Абазов    
Интервюта Валери Цветанов, министър на земеделието и храните, пред БТВ, „Тази сутрин”


Водещ: Добро утро! Много са новините, свързани с Валери Цветанов, министър на земеделието. Освен, че е последният човек, за когото се смята, че е видял на живо и разговарял с Ахмед Емин, вчера Яне Янев отиде при него, за да поиска оставката на заместник-министъра му Бюрхан Абазов и нарече министерството на г-н Цветанов „корупционно блато”, а също така много ключов човек на ДПС и на това министерство, Атанас Кънчев, си замина от фонд „Земеделие”, който беше обраснал със скандали през последните години, само няколко месеца след като беше на този пост. Много интересни версии има и за това напускане. Добро утро, професоре!
Валери Цветанов: Добро утро, г-н Бареков! Аз съм старши научен сътрудник втора степен, не съм професор.
Водещ: Което не означава професор? Добре, няма да се обръщам към вас с „професоре”. Преди този разговор в нашето студио, бяхте ли разпитан вече от МВР и прокуратурата за смъртта на Ахмед Емин.
Валери Цветанов: Позволете ми, г-н Бареков, преди вече конкретно да започнем разговора по темата, значи аз взех вече такова решение за себе си, че това е последното интервю, което ще коментирам изобщо драмата на човека и приятел Ахмед Емин. Това са много човешки неща. Напоследък като че ли медиите прекалено много се занимават с това нещо. И така, значи, позволете ми да отговоря конкретно на нещата по следния начин. Това е нещо, което е реалността. Аз се качих тогава, същия ден. Бяхме се уговорили с г-н Доган предният ден да дойда, да му се обадя във връзка с текущи проблеми вътре в Министерството на земеделието и храните. Аз регулярно се срещам с него и обсъждам проблемите, които има вътре в министерството. Случайно някъде между три часа, три и нещо се видях с Ахмед в ресторанта горе.
Водещ: С Ахмед Емин?
Валери Цветанов: Да, с Ахмед Емин.
Водещ: Помните ли точният час на тази среща.
Валери Цветанов: Ами вече нещата са ми объркани вече в съзнанието, но със сигурност е било някъде три, три и половина. Не съм фиксирал определеният час. Казахме си две думи – какво правиш, как си. Казвам: „Дошъл съм тук да говоря с шефа, да обсъждаме някои проблеми”. Последното, което ми каза: „Гледайте да се справяте. Там не го притеснявайте. Тук има достатъчно работа около него”. Казвам: „Аз не мога да чакам повече в цялата тази работа. Ще се върна довечера, когато е по-свободен, ако има шанс да се видя с него”. Казахме си довиждане и си тръгнах. Като слязох долу, в министерството, ми казаха, че се е самоубил. Това е.
Водещ: Тоест, бързо се е разчуло, че Ахмед Емин е сложил край на живота си.
Валери Цветанов: Да.
Водещ: Кой ви съобщил новината, че се е самоубил?
Валери Цветанов: Началникът на кабинета.
Водещ: Вашият?
Валери Цветанов: Да.
Водещ: Откъде беше научил новината? От вътрешнопартийни...
Валери Цветанов: В момента дори не съм се сетил, като ми каза това нещо, да го питам в детайли.
Водещ: И вие се оказахте може би последният човек, който се е виждал и разговарял с Ахмед Емин?
Валери Цветанов: Изглежда така се оказва.
Водещ: Вие през него ли поискахте среща с г-н Доган?
Валери Цветанов: Не.
Водещ: Защото сега се пише, че той е бил човекът, който единствено е бил оторизиран да урежда срещи на министри с лидера на ДПС.
Валери Цветанов: Не. Значи вижте, става въпрос за това, че г-н Ахмед Емин беше началник на кабинета на г-н Доган и в края на краищата срещи и контакти с него, които имаха по-регулярен характер, ставаха чрез него. Но в другите случаи аз съм търсил директно диалог с г-н Доган.
Водещ: Каза ли ви г-н Емин, че и той чака среща с г-н Доган?
Валери Цветанов: Не, той ме чу, ама аз бях съсредоточен в случая върху моите си проблеми, в себе си. Исках по-скоро на него да му ги кажа. Казах му. Той вика: „Не го притеснявайте. Гледай да си свършиш работата”. И това беше всичко.
Водещ: Вие сте много близък до г-н Ахмед Доган, макар че малко стоите встрани от йерархията на ДПС. Така да се каже, не сте изявена партийна фигура на ДПС, но сте професионалист, който е близък до него. От колко време познавахте г-н Ахмед Емин?
Валери Цветанов: Не знам това, което казвате, буквалният му смисъл, че съм много близък до г-н Доган. Аз имам честта и привилегията да бъда негов познат и смятам, че е един от най-видните български политици на последните...
Водещ: ...това имах предвид...
Валери Цветанов: ...на прехода. Познавам Ахмед Емин от може би 7, 8, 10 години. Той беше човек с невероятно чувство за хумор, почтен , спокоен, улегнал, свестен човек.
Водещ: Направи ли ви нещо впечатление, някаква странност в поведението му, докато бяхте заедно, в последните мигове преди смъртта му? Сега със задна дата.
Валери Цветанов: Много пъти се връщам назад в мислите си към този въпрос, който вие ми задавате. Беше някак си разсеян.
Водещ: Което е необичайно за него състояние на човек?
Валери Цветанов: Да, обикновено ме слушаше внимателно и търсеше решение на някакви текущи проблеми, когато съм идвал при него. Сега ми се видя малко разсеян. Това е.
Водещ: И това ви се струва като някаква странност в неговото поведение?
Валери Цветанов: Да, не беше типично.
Водещ: Възможно ли е това, което сега се тиражира като някакъв вариант. А вие всъщност видяхте ли това тефтерче, което всички така описват, че има тефтерче, предсмъртно писмо?
Валери Цветанов: Нищо не съм видял.
Водещ: Че той може би е стоял там, където вие сте се видели и е писал последните си думи към децата си?
Валери Цветанов: Не, той се разхождаше из ресторанта, не седеше въобще. Когато аз дойдох и седнах на масата, той дойде при мене. Нито е писал, нито нещо е говорил.
Водещ: Тиражира се версията за конфликт между него и друг лидер на ДПС, не г-н Доган. И г-н Доган е трябвало да бъде нещо като арбитър в този спор. Но понеже не го е приел в продължение на часове, Ахмед Емин е решил да сложи край на живота си.
Валери Цветанов: Не мога да взема отношение към този въпрос. Абсолютно ми е неизвестно такова нещо, нито съм запознат.
Водещ: А всъщност вие защо не успяхте да направите среща с г-н Доган? Разбрахте ли защо не ви е приел?
Валери Цветанов: Тогава когато отидох, дори се коментираше от, мисля, че от персонала в ресторанта, че г-н Доган пише горе статията за конгреса на НДСВ. И аз реших, че ще се върна към шест, вече ще бъде свършил, ще има възможност да разменя 10-15 минути разговор с него.
Водещ: Същият ден не е имало и рожден ден, който е трябвало да се празнува горе?
Валери Цветанов: Да. Ами вижте, аз самият имах рожден ден на 10 октомври, който го празнувахме на 13. На г-н Касим Дал беше в петък, на 17 рожденият ден и всичките се бяхме подготвили за това нещо, за рожденият ден. За съжаление се случи тази драма.
Водещ: Днес вестник „Труд” повдига въпроса дали вие като човек, който е бил там и г-н Ахмед Доган сте разследвани от МВР. Дали са ви взимали показания, дали са ви взимали парафинови ръкавици? Да не би да сте вие хората, които да са застреляли Ахмед Емин? Има ли такова нещо? МВР и прокуратурата предприе ли някакви действия?
Валери Цветанов: Значи ако не е цялата тази... ако не е всичко толкова драматично и толкова тежко, с тази драма, лична драма за един човек, значи такива твърдения – трябва да си двустранно лоботомиран или си напълно слънчасал, да можеш да твърдиш такова нещо. Просто трябва да има срам и грях от хората. Аз съм разпитван като свидетел там. Дал съм показанията, разказах това, което казах на вас и това е всичко. Но да се твърдят такива неща...
Водещ: Но за вас тази версия е изключена, че някой друг може да е, от вас някой може да го е застрелял?
Валери Цветанов: Въобще, това, което сега слушам сега в момента, съм поразен. Не мога да... това е единствения възможен коментар.
Водещ: Примерно Вежди Рашидов, който е ходил в така наречените горе помещения казва, че човек с оръжие там не може да се разкарва. Вие как си обяснявате, че Ахмед Емин е разполагал с оръжие и то при положение, че е имало забрана там да се влиза, да влизат въоръжени лица?
Валери Цветанов: Г-н Бареков, аз не мога да отговоря на този въпрос. Никога не съм имал оръжие, никой не ме е проверявал за оръжие.
Водещ: Охраната проверяваше ли ви там?
Валери Цветанов: Значи, това са...
Водещ: Разбирате ли, има такива твърдения, които ако не ги коментира човек като вас, те ще продължат да си стоят в публичното пространство.
Валери Цветанов: Просто това е абсурдно, това е абсурдно. Да се твърди, че там има такива системи, детектори за контрол на оръжие. Такова чудо е абсурдно.
Водещ: Цялото това описание може би цели да го опише целият този сарай там или цялата организация ДПС като някакъв мафиотски клан и всички вие като някакви членове на такова общество. Така излиза от това, което може човек да прочете по вестниците.
Валери Цветанов: Категорично искам да заявя, че такива щуротии, такива глупости, които се говорят са срамни, нелогични, неправилни, неадекватни. Да се твърди такова нещо просто е неправилно, това не е вярно. Няма такова нещо. Даже, ако искате да знаете, позволете ми кажа, че да твърдя, да доказвам обратното такова нещо, че имало ли е, нямало ли е, е все едно, малко стил „Ярослав Хашек” – да доказвам, че нямам нищо общо с английската кралица или с някакви нейни роднини. Просто това е абсурдно твърдение, затова не бих си позволил да бъда по-детайлен, да доказвам нещо, което е абсурдно като хипотеза
Водещ: Вашето мнение – какво би могло да мотивира г-н Ахмед Емин да сложи край на живота си? Някаква лична трагедия или скандал вътре в партията?
Валери Цветанов: Не мога да ви кажа. Аз продължавам да мисля върху това. Той беше човек, когото уважавах. Продължавам да мисля за това. Мисля си за драмата на неговото семейство. Нямам отговор. Говоря с колеги, приятели за тези неща, но нямам конкретен отговор.
Водещ: Една от версиите, които се тиражират, че той е бил човекът, който е поставял задачи на министрите на ДПС. Примерно на едно място четох, и то в сериозно издание, че той е казал на всеки министър какви пари да носи всеки месец в партията като някакъв данък от корупционните практики. Вие получавал ли сте подобно нареждане от него? Да носите пари горе, някакви поръчки и т.н.?
Валери Цветанов: Не познавам английската кралица и нямам никакви връзки с нейните роднини. Ако разрешите малко така, по-леко...
Водещ: ...по този начин...
Валери Цветанов: ...това е абсурдно. Никой не е поискал такова нещо от мене, нито съм носил. Това е абсурдно.
Водещ: Ролята на г-н Емин каква беше? Като един обикновен човек за свръзка, като един обикновен началника на кабинет? Разпределя задачите на лидера, общо взето прави някакъв график на срещите или по-скоро като сивият кардинал на ДПС? Човек ковчежник на партията, който знае тайните на тази партия, който имотите на партията и т.н.
Валери Цветанов: Аз съм на около 180 дена министър, но познавам Ахмед Емин, казах, около 7 – 8 години. Когато не съм успявал да се свържа директно с г-н Ахмед Доган по проблеми и проекти, над които съм работил и т.н., аз съм търсил съдействието на г-н Емин за такъв разговор. Г-н Емин беше началникът на кабинета на г-н Доган. Всякакви други такива приказки: „сив кардинал”, „черен кардинал” са...
Водещ: ...по-скоро технически функции, отколкото някакви митични свойства, които той има.
Валери Цветанов: Да, да. Явно всичко това е някаква митична позиция.
Водещ: Добре, какво става в ДПС? Има ли някаква връзка между вчерашната оставка на Атанас Кънчев, вчерашното посещение на Яне Янев при вас за Бюрхан Абазов, смъртта на Ахмед Емин, скандал между някакви лобита и т.н.?
Валери Цветанов: категорично искам да заявя, че такова нещо няма. Ако се почне, ако ми позволите да говоря за оставката за Атанас Кънчев...
Водещ: Някои внушения са вече, че има директна връзка между смъртта на Ахмед Емин и оставката на Атанас Кънчев.
Валери Цветанов: Вижте, пак става въпрос за един човешки проблем. Атанас Кънчев има здравословен проблем в семейството си. И този проблем е такъв, че изисква неговото пълно внимание и неговото решаване на проблема. Атанас Кънчев много добре осъзнава на кой етап се намират аграрните програми вътре в държавен фонд „Земеделие” в САПАРД, във всичко това, което става там в момента. Между другото, в момента влизаме в последните 45 дена за реализация на почти всички аграрни програми, които са свързани с...
Водещ: И точно в този ключов момент Атанас Кънчев решава да напусне поста.
Валери Цветанов: Да, тук искам да ви кажа, че той много се колеба, той не взе лесно решението си, тъй като съзнава ясно колко е важен този момент за програмата.
Водещ: Имало ли е натиск върху него отгоре? Примерно от вас или от ДПС?
Валери Цветанов: Абсурдно е това нещо. Никакъв. Аз лично съм се стремил и ще продължавам да му помагам, защото се касае до здравословните проблеми на семейството му.
Водещ: Вие сте убеден, че такива има и че това не е просто медийно обяснение.
Валери Цветанов: Не, аз знам, че има. Самата вицепремиерка Плугчиева знае за това нещо. Ние по всякакъв начин искаме да му помогнем на човека. На всеки може да се случи. Да пази Господ.
Водещ: Да пази Господ.
Сега, само ще включа за малко Яне Янев, който е на пряката ни линия. Професор Цветанов продължава интервюто и след 8.00 ч. за успокоение на радиослушателите и телевизионните зрители. Добро утро, г-н Янев!
Яне Янев: Добро утро!
Водещ: Какво ви отведе вчера при Валери Цветанов, за да искате оставката на Бюрхан Абазов и за да наречете неговото министерство „корупционно блато”?
Яне Янев: Бих искал първо да кажа, че според мен Валери Цветанов е първият некорумпиран министър на земеделието от тази квота. И човекът полага неимоверни усилия да спаси това, което други са пропуснали и наистина аз забелязвам в него една всеотдайност в професионален смисъл на думата. Той е човек, който и по време на Комисия по земеделие и вътре в самото ведомство наистина работи от сърце. Друг е въпросът, че този, въпросният Бюрхан Абазов още в началото стягаше костюмите да седне на министерския пост. И той още в самото начало се опитваше да бламира министъра, но това е друга тема, за която ще говоря по-късно.
Водещ: Но вие стигате много далеч, като откривате престъпна група, в която участва г-н Абазов. Въобще, много страшни неща говорите вие.
Яне Янев: Аз искам да помоля Валери Цветанов да бъде откровен. Да спази, което и друг път го е правил. Защото ако той се изкуши да бъде лицемерен като други негови колеги, това ще го направи жертва, обръчите ще го удушат. Искам да го питам и да кажа пред това уважавано студио на БТВ, колко пъти Валери, ти си ходил при Доган да го молиш да освободи Бюрхан Абазов? Второ – казвал ли ти е Доган да се разбереш, вместо да го освободиш? Трето – обект ли е на органите Бюрхан Абазов и откога? И има ли място такъв човек, на толкова отговорен пост в министерството.
Валери Цветанов: Много въпроси.
Водещ: Добре, г-н Янев. Поне на един от тях г-н Цветанов ще го помолим да отговори сега. След това разговорът продължава. Ходил ли сте друг път при г-н Доган да искате уволнението на Бюрхан Абазов, г-н Цветанов?
Валери Цветанов: Проблемите за кадровото обезпечаване на министерството, тези неща, разбира се, са предмет на мои дискусии и срещи с г-н Доган. Конкретният въпрос, който поставя г-н Яне Янев, бих желал да кажа, че що се касае до рибарството и аквакултурите, там проблемите, които той посочва, това са неща, които са ставали периода 2006 – 2007 година. В момента тече и има дадени и на прокуратурата вече данни за злоупотреби, свързани с бившия ръководител на...
Водещ: Отношението на Бюрхан Абазов към този въпрос?
Валери Цветанов: Аз не го знам това отношение.
Водещ: Добре, искал ли сте оставката му пред г-н Доган? Директен въпрос.
Валери Цветанов: Такъв въпрос в момента, по този начин поставен не е имало между мен и г-н Доган.
Водещ: Не сте искали директно оставката? Добре. Продължаваме разговора с Валери Цветанов след новините, уважаеми зрители. Виждате, че много интересни са събитията, които коментира г-н Цветанов в нашето студио. А и той сам се зарече, че това ще бъде последното интервю поне по първата тема за смъртта на Ахмед Емин, давано пред медиите. Продължаваме след малко.
Водещ: Уважаеми радиослушатели и зрители, продължаваме разговора с министъра на земеделието Валери Цветанов. Трудна е темата на този разговор – от последната му среща с Ахмед Емин до напрежението в неговото министерство предвид спрените европейски пари. След малко пък гост в нашето предаване ще бъде топ журналистът Елена Йончева. Да се върнем към там, където спряхме. Последната, неосъществената ви среща с г-н Ахмед Доган? Която пък ви срещна с Ахмед Емин. Имаше ли за повод проблемите около Бюрхан Абазов в министерството?
Валери Цветанов: Имаше, поводът беше текущите проблеми вътре, по реализациите на програмите, по-актуалните проблеми, които имаха за цел да се решават.
Водещ: Включваше ли този кръг от проблеми проблемите с Абазов?
Валери Цветанов: Включваше примерно, вече беше постъпила молбата за напускане на Наско Кънчев, трябваше да обсъждаме с него вариантите кой ще бъде директорът, как вървят изпълненията на план за действие на САПАРД, разплащателната агенция, къде се намирам, какво съм направил, какво става с рибарството. Той искаше да знае всичко по принцип. Как вървят работите в министерството на земеделието. Винаги съм се съветвал, когато той е бил свободен с проблемите, които трябва да бъдат решавани. Това беше.
Водещ: А темата Бюрхан Абазов щеше ли да бъде поставена на масата?
Валери Цветанов: Не, не в този аспект, в който коментирахме преди малко. Имаше текущи проблеми. Вижте, става въпрос за следното нещо. Аз като министър на земеделието и храните съм си поставил като основна задача 4-5 приоритета, които трябва да приключат до края на тази година. Влизаме в последните 45 дни, които са от изключително значение. Говоря първо за разплащателната агенция. Крайният срок за изтичане периода на пробация е 30 ноември 2008 година. Там нещата вървят в дух на реализация. Почти 90% - 95% от административен капацитет, сградов фонд, технология и обучение, нещата вървят добре. Всеки вторник оттук нататък, до края на периода, аз се срещам с ръководството на фонда. По същият начин вървят нещата в САПАРД. Планът за САПАРД се изпълнява стриктно, точно. До този момент нямаме никаква забележка от ЕК.
Водещ: И всичко това наистина щеше да изглежда толкова добре, ако не беше смъртта на Ахмед Емин, оставката на Атанас Кънчев и атаката срещу Бюрхан Абазов. И информацията че дори има разследване на ДАНС вътре във вашето министерство. Има ли такова нещо? Има ли такава информация? Макар че дори не би трябвало да знаете ако ДАНС разследва.
Валери Цветанов: Аз не знам, не знам такова нещо. Не мога да знам ДАНС какво разследва. Знам само, че това, което е първо по отношение системи за сигурност, анализ и т.н., аз съм дал възможност и всички организации и служби в страната, които имат отношение към дейността на министерството, в отделните агенции, да бъдат създадени са условия за пълен контрол, мониторинг, проверка и контрол. Така отговарям на въпроса ви за ДАНС. Що се касае за всичкото останало нещо, много се радвам, г-н Бареков, че съм тук тази сутрин, за да мога да кажа ясно в публичното пространство, че тук, в случая, за който говорихме – става въпрос за случайно съвпадение на лични драми, трагедии, които нямат отношение към реализацията на програмата на министерството. Аз съм притеснен във връзка с това, което се тиражира напоследък в медиите и опитите да се политизират, да се профанират...
Водещ: ...ето вижте, даже има едно заглавие, че и шефът на фонд „Земеделие” подал оставка, за да не го самоубият.
Валери Цветанов: Добре, това как, какво може да каже човек на такова нещо? Значи как може да твърдят? Кой е този нормален журналист, който може да напише такова нещо? Въз основа на какво?
Водещ: Ето вижте, има такова заглавие. Аз не се шегувам. Има дори призив да бъдете разследвани заедно с г-н Доган за убийството на Ахмед Емин вие лично. Да ви вземат парафинови натривки. Дали не сте държали пистолетите. Това е ситуацията. Тази обстановка ви заварва тази сутрин, г-н Цветанов.
Валери Цветанов: Нищо не мога да кажа по въпроса, г-н Бареков. Пак ви казвам, ако не беше цялата тази драма, ако всичко това нямаше тука лични съдби, просто чисто човешки взаимоотношения, всичко това щеше да звучи като някаква абсолютно плод на болен мозък. Да се твърди такова нещо, трябва да си или едностранно, или двустранно лоботомиран, или да си слънчасал в тежка форма.
Водещ: Вие за себе си дълбоко убеден ли сте, че г-н Емин се е самоубил?
Валери Цветанов: Аз пак ви казах, г-н Емин и въобще нещата около него не бих желал да ги коментирам. За мен тази тема е болезнена в чисто човешки аспект. Всичко, което има по темата, ви казах. Искам да се оттегля от тази тема. Бих желал просто хората да не се занимават, да не бъркат толкова грубиянски и толкова безчовечно в тази човешка драма. Просто нищо не пречи. Честно ви казвам, сега като слушам за това, че трябва да ни взимат парафинови натривки или... не знам как да го коментирам, честно ви казвам. Това просто надхвърля нормалните морални норми.
Водещ: И аз се учудвам ситуацията, в която изпадна въобще политическият живот в България, ДПС, ако щете в частност. Почнаха да стават необясними неща.
Валери Цветанов: Вижте, според мен, ако ми разрешите един такъв коментар, като че ли това като вързано цялото това тука, като че ли изведнъж започва някаква дирижирана атака по отношение на политиката на ДПС, по отношение министрите на ДПС, които работят. Искам също така да ви кажа, че аз очаквам с оптимизъм решението на определени програми, които работя вътре в министерството. Имам предвид разплащателната агенция, държавен фонд „Земеделие”. Не бива да забравяме, че преди четири-пет месеца тук, във вашето студио, думата САПАРД беше изключително мръсна дума. Сега в момента аз съм в очакване на положително решение на ЕК. И в този момент всичко това нещо изведнъж се случва.
Водещ: Съдба или може би?
Валери Цветанов: Като че ли се провокира малко повече, преекспонират се някои неща.
Водещ: Според вас възможно ли е да става въпрос за сценария? Сценарий, който цели да дестабилизира изцяло властта и ДПС е в основата на този сценарий като най-лесната жертва?
Валери Цветанов: По-скоро като че ли, нещастно стечение на обстоятелствата в някои лични аспекти – в заболявания и в тази драма. И изведнъж шанс всичко това да се преекспонира, да се профанира, да се раздуе политически и да се направи поредният скандал. В момента, когато примерно земеделието специално има изключително решителни 40 – 45 дена.
Водещ: Но вие сте оптимистично настроен?
Валери Цветанов: Аз няма да се огъна. И надявам се, че екипът на САПАРД, на разплащателната агенция, на министерството на земеделието ще запази вътрешно равновесие и желание за работа, за да можем да изчистим нещата до края. В края на годината, тогава вече можем да говорим.
Водещ: Хора като Яне Янев могат ли да бъдат полезни за вашата кауза?
Валери Цветанов: Вижте, аз смятам, че всякакъв диалог, със всички, които имат отношение към аграрната политика. Имам предвид народните представители от аграрната комисия, тези от опозицията, от управляващите и т.н., е нещо, което е правилно и точно. И честно казано, с желание отивам на дискусия с тях, защото...
Водещ: Тоест това, което те правят е градивно за вас.
Валери Цветанов: Във всички случаи, ми позволяват да си сверя часовника.
Водещ: Добре, благодаря на министъра на земеделието Валери Цветанов. Нелек разговор за него в нашето студио. Той се зарече за последен път да коментира темата за смъртта на Ахмед Емин. Не е лесно и той почва да съзира сценарий, в който ДПС играе ключова роля, сценарий за дестабилизация на държавата.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Валери Цветанов за случая „Ахмед Емин”, оставка на Атанас Кънчев и исканата оставка на Бюрхан Абазов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди