изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:04 EEST
Изчезнала цялата ”банда на пикльовците”    
Новини
Най-близките приятели и партньори на бившия митничар Георги Георгиев-Пурата - Радослав Живков-Джими и Ивайло Разложки-Тихия, са потънали вдън земя след неговото изчезване.


Това съобщава БЛИЦ, като се позовава на в. "Нощен Труд".
Двамата ексмитничари са се покрили, не вдигат телефоните си и сякаш са се изпарили от скъпите заведения. Стандартът на живот на безработните плейбои, които се движат без охрана, включва по 2-3 хиляди лева дневно, без да броим почерпките на хубавици натъмно. Джими и Тихия не се крият в публичните си изяви и по нищо не личи, че се страхуват от нов арест, който както се говори, ги заплашва, пише изданието.
Двамата вече бяха задържани при мащабна полицейска акция на 24 юни 2007 г. по обвинение за контрабанден внос на GSM-и през Аерогара София. Срещу тях има дело. Те обаче не са били разработвани в последната половин година, твърдят МВР-служители.
Любимото занимание на Тихия, известен още и като Бързия, напоследък било да играе "танца на задържането" с белезници на ръцете и да се майтапи с навиците на ченгетата по кръчмите, разказаха очевидци. Той им има зъб, откакто го закопчаха с Джими, а ченгетата започнаха да ги наричат на шега вместо "Бандата на митничарите" "Групата на пикльовците", довериха антимафиоти, се разказва още в статията.
В софийските клубове вече не се появяват и родните богаташи, които по традиция се събират на бутилка скъпо уиски вечер. Тузарите се изпарили броени дни преди петъчните акции на службите срещу братя Галеви и Маргините, допълва БЛИЦ.
 


Сходни връзки

Изчезнала цялата ”банда на пикльовците” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди