изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:15 EEST
Бойко Борисов: ДПС може да предизвика етнически конфликт    
Политика София. И при най-дребните нарушения се извършват първоначални неизбежни процесуално-следствени действия. Ако в петък след смъртта на Ахмед Емин това не е направено, този процес вече е опорочен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин” на БТВ. Според него в България няма вече разследващи органи.


„За първи път Ахмед Доган разбра, че няма да е на власт”, посочи Борисов. Той подчерта, че няма да се коалира с ДПС и ще ги извади от властта. Това, според него, е стреснало лидерите на движението.
Президентът Първанов и премиерът Станишев са лансирали тезата, че ДПС трябва да са на власт, защото иначе ще има етническа нестабилност. Борисов допълни, че сега ще се разкрият всички злоупотреби на движението. Затова единственият му шанс е етнически конфликт. Той изказа хипотезата, че при едно евентуално управление на ГЕРБ, ДПС може да прибегне до терористични действия, за да го компрометира и да предизвика етнически сблъсък. Той допусна, че в ДПС ще има политическо противопоставяне, ако излязат от властта. На въпроса дали ще се коалира с Доган, Борисов каза, че който е вършил икономически престъпления, трябва да си понесе наказанието.
Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: ДПС може да предизвика етнически конфликт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди