изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:28 EEST
Стефан Гамизов: Тройната коалиция е създадена на основата на корупционен интерес    
Политика София. Възможно е смъртта на Емин да е политическо убийство. Допускам, обаче, че тя има по-скоро криминален, а не политически характер. Това каза анализаторът Стефан Гамизов в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин”. Той не е изненадан от твърденията в писмото на покойния Емин, че някои хора искат да върнат ДПС в 80-те години.

При възникването на ДПС сигурно има хора, които са се включили в него поради идеологически причини и е нормално да има изкривявания на тази основа, припомни той. Според него тройната коалиция е създадена на основата на корупционен интерес и е нормално тя да положи усилия да се защити в сегашната ситуация. Българските граждани са силно обезверени и не искат да следват нейната политика.
Има връзка между уволняването на Иван Драшков, заместник-шефа на ДАНС, и смъртта на Емин, смята Гамизов. Има връзка и между тези събития и разкриването на лаборатория за синтетични наркотици по това време. „В България политическите партии не се финансират директно от мръсен бизнес, обаче хората, които са влиятелни в политическите партии, директно се финансират самите те от мръсен бизнес”, каза още анализаторът. Той посочи, че във връзка с финансирането на ДПС, службите трябва да обърнат внимание на енергийния проект „Цанков камък” край Девин.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Стефан Гамизов: Тройната коалиция е създадена на основата на корупционен интерес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди