изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:35 EET
“ДОБРУДЖА-СПЛЕНДИД” ВЪЗРЪЩА ПОЗИЦИИ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ    
СпортДвама състезатели на хандбалния тим “Добруджа - Сплендид” се придвижиха напред в листата на голмайсторите, след изразителната победа над ЦСКА с 49:25.

Светлин Димитров е трети с 27 гола, а Веселин Станков е четвърти с 25. Пред тях са само Тодор Илиев от ЦСКА с 41 гола и Иван Мечев от НСА с 29. Близо до ТОП 10 от състава на “жълто-зелените” са миналогодишният голмайстор на “А” група Росен Колев и капитанът Илиян Илиев. Начело продължава да бъде съставът на “Шумен” - с пълен актив от 8 точки след първите 4 кръга. “Локомотив-Металекс Билд” е с 6 точки, но с мач по-малко. С 3 победи и 1 загуба “Осъм” е трети, а “Добруджа-Сплендид” заема четвърто място с 2 победи, 1 реми и 1 загуба.  

Мачовете от следващия кръг са насрочени за 8 ноември. Тогава “Добруджа-Сплендид” гостува на силния тим на НСА. Нови победи се очаква да запишат първите два тима в класирането, той като домакинстват.  

В същото време бе изтеглен жребият за квалификационния турнир за младежите до 21 години. Той ще се проведе през април 2009 г. в Израел. България е в една група с Чехия, Черна гора и домакините. Само първият тим в групата се класира за финалния турнир, който ще бъде през август 2009 г. в Египет. Припомняме ви, че треньор на младежите е клубният бос на “Добруджа-Сплендид” Георги Андреев. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА-СПЛЕНДИД” ВЪЗРЪЩА ПОЗИЦИИ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“ДОБРУДЖА-СПЛЕНДИД” ВЪЗРЪЩА ПОЗИЦИИ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ
Автор: Anonymous да 2008-10-30 @ 21:34 EET
kak ne gi e sram tiq v ob6tinata,tam trenirat mnogo deza i posle 6te obikalqt po barovete zql den,debili

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди