изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:28 EEST
ЗАЛОВИХА БОЗАТА, КРИЛ ДРОГА МЕЖДУ ДВА КАМЪКА    
Ред и сигурност В Окръжния съд тръгва дело срещу 35-годишния Диян Димов Димов от Добрич, който е известен в наркосредите като Бозата. Подсъдимият снабдявал цяла мрежа от разпространители на наркотици и самият той бил пласьор на дрога, съобщиха на брифинг в прокуратурата.Диян Димов оставял наркотика на определени места извън града и се обаждал на хората си да я вземат оттам. После те му предавали парите от продажбите.

 

На 20 февруари т.г. тарторът се обадил на двама пласьори и им казал, че е оставил близо 10 грама хероин на 2 км от Добрич, в посока село Победа. За тях поискал 550 лева. Дрогата била сложена между два камъка. Двамата отишли на уговореното място, но не намерили нищо между камъните, защото по-рано хероинът бил взет от полицията.

Същата вечер Димов се отчел със 7 грама хероин, които скрил на друго място.

На 22 февруари наркотърговецът бил заловен до КПП-то по пътя Добрич - Кобаклъка, където имал среща с двама пласьори. Като видял полицаите, Диян изхвърлил от ръкава си пликче с хероин. Униформените иззели от колата му електронна везна.

Наркопласьорът може да бъде осъден на 3 до 12 години затвор и глоба от 10 до 50 хиляди лева. В досъдебното производство той не се е признал за виновен и не е дал обяснения за дейността си. НДТ

 

Нашата боза - хит в Европа - увеличавала...гърдите

 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА БОЗАТА, КРИЛ ДРОГА МЕЖДУ ДВА КАМЪКА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАЛОВИХА БОЗАТА, КРИЛ ДРОГА МЕЖДУ ДВА КАМЪКА
Автор: Anonymous да 2008-10-24 @ 13:08 EEST
slagaite im snimki na tezi za da gi znaem koi sa

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди