изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:21 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото   денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич  са  регистрирани три   престъпления.

 

                1.  След проведени оперативно – издирвателни мероприятия,  организирани от служители от РУ на МВР –гр. Ген.Тошево е установена 56 – годишна жителка на община Ген.Тошево, с инициали Е.А..Жената се издирвала от служителите на полицията,  във връзка с досъдебно производство. Лицето е предадено на съответния разследващ полицай.

 

                  2. На 23 октомври 2008 година, във Второ РУ на МВР – Добрич е получено съобщение от с. Дончево, общ.Добричка за това, че на 22/23 октомври 2008 година, неизвестно лице е влязло в частен дом, намиращ се на територията на селото и е извършило кражба на телевизор,  уредба и друти битови вещи.

                  По случая работят служители на Второ РУ на МВР – Добрич, провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане на лицето осъществило престъпното посегателство.

                  По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

      Шест пътно - транспортни произшествия  с едно пострадало лице  са регистрирани през изминалото  денонощие в Добричка област. Пътните инциденти са станали в гр.Добрич/5/ и на територията на община Добричка/1/.

 

      На 23 октомври 2008 година, около 13.00 часа, в Първо РУ на МВР –Добрич е получено съобщение за това, че  по ул.”Ген. Г.Попов” в гр.Добрич, лек автомобил е блъснал девет годишно момиче от същия град. Водачът е напуснал района на пътно – транспортното призшествието. Детето е отведено  до ЦСМП, където след преглед е настанено в отделението по “Неврохирургия” при МБАЛ – гр.Добрич. Няма опасност за живота му.

В резултат на предприетите незабавни оперативно – издирвателни мероприятия, организирани от служители на Първо РУ на МВР – гр.Добрич е установено местонахождението на  лекия автомобил, както и лицето което го управлявало, а именно 22 – годишен жител на гр.Добрич с инициали Г.Р.. По надлежния ред на водача на моторното превозно средство  е взета кръвна проба.                        

 

През  денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич, са участвали в гасенето на четири  пожара.

 

            На 23 октомври 2008 година, около 16.00 часа в “Пожарна безопасност и спасяване” – гр.Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в гаражно помещение в с.Поп Григорово, общ. Добричка.

            Пожарът е потушен от дежурен екип на Втора РС”ПБС” – гр.Добрич. В резултат на пожара са унищожени около 24 кв.метра  от покривната конструкция на постройката и както и част от намиращите се вътре вещи. Спасена е намиращата се в съседство стопанска постройка.

            Причините довели до възникването на пожара са в процес на изясняване.

             

 

 

 

24 октомври 2008г.                                                          ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди