изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:19 EEST
ШОФЬОР УБИ ВТОРОКЛАСНИК В СТОЖЕР И ИЗБЯГА    
Ред и сигурност 9-годишно момче от с. Стожер бе убито от неизвестен автомобил, чийто шофьор напуснал местопроизшествието, научи НДТ. Тежкият пътен инцидент станал в петък, 24 октомври, около 19 часа по главния път Добрич-Варна, в близост до първата бензиностанция на влизане в селото от града. Второкласникът Ангел Христов бил на колело, в района на катастрофата живеела баба му, която вероятно е посетил. На място пристигнали полицейски автомобили, които направели оглед.

 

Родителите на Ангел имат четири деца, загиналият бил най-голям от тях. Вчера по обяд той бе погребан. Запознати твърдят, че колата, ударила детето, е установена, но вчера от полицията не бе подадена информация по случая.

С всеки изминат ден пътят Добрич - Варна се утвърждава като смъртоносен. Стотици водачи на автомобили твърдят, че е повече от необходимо този път да бъде разширен с поне още едно платно, за да се поеме многократно увеличеният трафик.  От друга страна, жителите на с. Стожер твърдят, че преминаващият през селото им път ги кара всеки ден да очакват най-страшното за свои близки и роднини и най-вече за децата, какъвто е случаят от петък. Има шофьори, които премиват през селото със сто и повече километра в час.  Такива хора не могат да бъдат обуздани само от контролиращи полицаи. Съвременната техника позволява по цялото протежение на шосето през селото да бъдат поставени камери, а всички нарушители, независимо от принадлежност към партии, независимо от богатството и връзките си да бъдат жестоко санкционирани. Един такъв проект би се изплатил дори само с едно предотвратено убийство или осакатяване. А и такива изроди, като избягалият убиец на Ангел, биха били веднага заловени и натикани в затвора.

НДТ

 


Сходни връзки

ШОФЬОР УБИ ВТОРОКЛАСНИК В СТОЖЕР И ИЗБЯГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди