изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:11 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИСТЕРИЯ ЗАБУЛВА ИЗЧЕЗНАЛИ ДОБРУДЖАНЦИ    
ЛюбопитноМайките на три млади жени, изчезнали от началото на годината, са посетили тези дни ръководителя на Окръжна следствена служба в Добрич Драгостин Байчев. Това били родителите на Наталия Влахова - в неизвестност от 4 януари, Силвия Георгиева /24/ - изчезнала на 12 април и Румяна Димитрова /28/, която се издирва от края на април, също тази година. Разтревожените майки се интересували доколко са верни слуховете, свързващи техните дъщери с намерени край Българево неизвестни трупове, за които усилено се говорело в каварненското село. Байчев ги уверил, както направи това и пред репортер на НДТ, че в слуховете няма нищо вярно и момичетата продължават да се издирват.

В БАЛЧИК ЩЕ ОБУЧАВАТ КУЧЕТА ЗА МИТНИЦИТЕ

Първата у нас школа за обучение на служебни кучета-търсачи, които да работят към митниците на България ще бъде създадена в Балчик. Това съобщи за НДТ началникът на Митница - Добрич, Веселин Тенев. Досега българските водачи и служебни кучета са били обучавани в Германия. За изграждането на школата община Балчик е предоставила 11 дка земя, а финансирането изцяло се приема от ГУ "Митници".
НДТ - 27 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИСТЕРИЯ ЗАБУЛВА ИЗЧЕЗНАЛИ ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди