изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:04 EEST
"ДЕТСКО СЪРЦЕ" - С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА В БЕРЛИН    
ЗдравеПредседателят на Управителния съвет на асоциация "Детско сърце" в Добрич Веселина Стоянова ще вземе участие в третата Международна среща на Европейската организация по вродени сърдечни заболявания (ECHDO), съобщиха от ръководството на неправителствената организация.

Тя ще е на тема "Споделяне на знания, умения и опит" и ще се проведе в Берлин на 7 и 8 ноември. Участието на Веселина Стоянова във форума е възможно благодарение на със съдействието на асоциация "Детско сърце"-София, с която добричката организация има партньорски отношения повече от 10 години.
Международната среща се организира от ECHDO и CORIENCE - независима европейска интернет платформа, посветена на вродените сърдечни малформации. Родителски организации, групи за взаимопомощ, лекари и научни работници от повече от 20 европейски държави са поканени, за да научат повече  за лечението на вродените сърдечни заболявания и да споделят идеи за сътрудничеството и участието в развитието на ECHDO и CORIENCE. По време на сесиите на делегатите ще бъде дадена възможност да осъществят контакт със сродни организации от цяла Европа. Те ще могат да споделят своя опит и да научат за добрите практики на другите участници. Целта на срещата е да свърже всички участници от общността за засилване на дебата и дискусията относно важни въпроси. Основната тематика ще включи развитието на сътрудничеството в мрежата и лобиране на местно и европейско равнище.
ECHDO – Европейската организация по вродени сърдечни заболявания, обединява хора със сърдечни проблеми. Визията на  ECHDO е да сподели информация и опит с цел подобряването на грижите и лечението на хората с вродени сърдечни заболявания в цяла Европа. CORIENCE е независима европейска интернет платформа, посветена на вродените сърдечни малформации. Достъпна и лесно разбираема, тя съдържа много информация и е насочена към пациентите, родителите, лекарите и научните работници. НДТ
 


Сходни връзки

"ДЕТСКО СЪРЦЕ" - С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА В БЕРЛИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди