изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:17 EEST
СПИПАХА ВАРНЕНЕЦ, УБИЛ 9-ГОДИШНИЯ ВЕЛОСИПЕДИСТ В СТОЖЕР    
Ред и сигурностУстановен е шофьорът, който блъсна с кола 9-годишно момче от с. Стожер и избяга от местопроизшествието, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Както НДТ писа, около 19 часа в петък второкласникът Ангел Христов, който управлявал велосипед, е ударен и убит в близост до бензиностанция в селото. От свои източници вестникът ни научи, че автомобилът бил управляван от 21-годишния Виктор Ангелов от Варна.

 

След получаване на сигнала за убитото дете, незабавно от служителите на ОД на МВР са организирани  оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия - както на територията на Добричка област, така и на съседни области. В тях са се включили служители на Второ РПУ и сектор "Криминална полиция" на дирекцията. Оказано е и съдействие от служители на ОД на МВР във Варна. Освен шофьора е установен и лекият автомобил, с който е блъснато детето. Действията на полицията са били координирани с Окръжна прокуратура в Добрич.

Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

СПИПАХА ВАРНЕНЕЦ, УБИЛ 9-ГОДИШНИЯ ВЕЛОСИПЕДИСТ В СТОЖЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди