изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:46 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ АМЕРИКА СТАНА НА КРАКА ПРЕД САВИНА!    
ЛюбопитноВчера следобед на летище София кацна златната група на страната ни, която ни представи на Световната олимпиада по изкуствата в Лос Анджелис.  Нашите момичета и момчета се върнаха с 3 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала - нечуван успех, като се има предвид, че България е събрала най-много отличия след ЮАР - с най-малката група участници на Олимпиадата. В надпреварата са участвали 32 страни. Цялата зала стана на крака при изпълнението на малката Савина, за да я аплодира. Изключително талантливата девойка изпълни песен на Арета Франклин. Представянето й донесе и златен медал.

КРАДЕЦ НА ЧАСОВНИЦИ ЩЕ МЕРИ ВРЕМЕТО В... ЗАТВОРА

Година и половина ще лежи в затвора силистренец, обрал магазин в Тервел. В съучастие с жител на Калипетрово на 17 октомври силистренецът задигнал 5 ръчни часовника за около 120 хил. лв. Двамата се прибрали в Силистра и там пласирали плячката, но след това били заловени от органите на реда, а на 26 октомври Тервелският съд е провел бързо производство.
НДТ - 28 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ АМЕРИКА СТАНА НА КРАКА ПРЕД САВИНА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди