изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:11 EEST
УЧЕНИЧЕСКО САМОУПРАВЛЕНИЕ В СОУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"    
ОбразованиеТази седмица в училище "Св. Климент Охридски" в Добрич стартира работата по програма за ученическо самоуправление. Това съобщи за НДТ директорката на учебното заведение Юлияна Герасимова. Всеки последен четвъртък на месеца ще бъде обявен за Ден на самоуправлението.

В програмата участват ученици от гимназиалния етап, а преподавателите ще си определят асистенти сред тийнейджърите. Този четвъртък ще се проведе среща на участниците в програмата за самоуправление, на която ученици и учители ще обсъдят своята съвместна работа. Идеята за тази нова инициатива дошла от самите ученици, обясни Ю. Герасимова. Тя припомни, че в цялата страна 9 май се отбелязва като Ден на ученическото самоуправление, а възпитаниците на СОУ "Св. Климент Охридски" пожелали в тяхното училище това да стане практика. "По този начин нашите ученици ще имат възможността да се запознаят с целия училищен живот, както и да разберат в детайли учителската професия" - сподели още директорката. Тя каза също, че в момента се разработва програма за отбелязване на патронния празник на училището през месец ноември.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЧЕСКО САМОУПРАВЛЕНИЕ В СОУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди