изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:20 EEST
Не съм мислил, че това правителство ще работи срещу града, каза Бойко Борисов    
Политика София. Не съм мислил, че това правителство ще работи срещу града. Това каза кметът на София Бойко Борисов по повод днешния отказ на държавата за вдигане на капитала на дружеството "Топлофикация София" с 55 млн. лв., предаде репортер на Агенция „Фокус”.


"Наредил съм писмата им и те едно с едно се бият. За да можете да излъчите материала си, няма да кажа всички епитети, които си мисля по адрес на правителството", обърна се кметът към журналистите.
Борисов заяви, че е поел цялата отговорност да се дадат 55 млн. лв. „в тази яма”. Той се обърна към софиянци с думите: Софиянци нека да знаят, че повече от това ние няма какво да направим. Като им стане студено, да отидат на „Дондуков” и да питат защо. При нас повече въпроси няма”, беше категоричен Борисов.
„Сега те не искат да говорят за „Топлофикация” и за „Кремиковци”. Говорят за пенсии и как ще ги вдигнат април и юли преди изборите. Знаем кой им електоратът, знаем им популистките действия, те няма да направят магистрали, няма да направят инфраструктура, няма да направят реформи. Те им дават, за да гласуват отново за тях. Бягат от темите за „Топлофикация” и „Кремиковци”. Спомнете си говоренето на тези негодници - това е точната дума. Когато преди една година моите предложения не се приеха, и аз си тръгнах, не се посвениха, и премиерът, министърът на икономиката да кажат, че от три години аз отговарям за „Топлофикация”. Лъжци! Това са едни измамници. Единственият шанс е да ги ометем и ще ги ометем, гарантирам им го”, беше категоричен кметът на София.
Борисов обяви, че имало договорен стратегически инвеститор за „Топлофикация”, за да може правителството да вземе комисионната предизборно. Попитан кой е стратегическият инвеститор, Бойко Борисов каза: „Петър Димитров обича да се пъчи по телевизията, питайте си го него!”.
Росица ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Не съм мислил, че това правителство ще работи срещу града, каза Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди