изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:21 EEST
В ПАРИЖ ПРЕДСТАВИХА ПУБЛИЧНО-ЧАСТНИТЕ ПАРТНЬОРСТВА НА ДОБРИЧ    
НовиниПрограмата на община Добрич за благоустройствени мероприятия върху обекти публична общинска собственост с участие на местното население е била представена на международна конференция по качеството на публичната администрация в Париж.

Тя се проведе от 20 до 22 октомври. В делегацията, водена от Министъра на държавната администрация и административната реформа Николай Василев участват представители на община Добрич. Там те са презентирали именно тази програма. Тя е уникална за България. По нея на принципа на публично-частните партньорства се реализират благоустройствени проекти. Сред тях са изграждане на улично отсечки към производствени мощности, тротоари и паркинги пред жилищни или търговски обекти, благоустройствени мероприятия в междублокови пространства, училища и детски градини. За тази година по програмата лбяха отпуснати 150 000 лева. Максималната стойност на един проект е 15 000 лева. Участието на гражданите трябва да е поне 25 на сто.
 


Сходни връзки

В ПАРИЖ ПРЕДСТАВИХА ПУБЛИЧНО-ЧАСТНИТЕ ПАРТНЬОРСТВА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди