изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ



ОВЕН - Развитията ще ви помогнат да се изявите в сферата, която ви интересува, давайки заявката си за бъдещи реализации. Други ще пристъпят към по-тясно обвързване с човека, който ги интересува.

ТЕЛЕЦ - Здравословни неразположения или други главоболия ще притеснят някои от вас. Доверете се на специалистите и не пристъпвайте към само лечение. Работещите ще пристъпят към изпълнение на задача.

БЛИЗНАЦИ - Ще работите за подобряване на финансовото си състояние, както и за утвърждаване на професионалното си име. Активността ви ще се засили значително и в други сфери на интересите ви.

РАК - Ще избегнете недоразуменията на работното място, ако проявите такт и не изтъквате на всяка цена заслугите си. Вратите пред вас ще се отворят за нови по-добри възможности.

ЛЪВ - Отворете се за новостите и ги следвайте, няма да срещнете затруднения. Добрата ви психическа форма благоприятства възприятията и общуването. Животът ще ви предложи приятни изненади.

ДЕВА - Търпението ви ще се възнагради. Скоро ще стигнете там, където сте се упътили, по своему защитени от съмнения или разочарования. Без усилия ще провокирате интереса на всички, с които общувате днес.

ВЕЗНИ - Финансова сделка ще се отрази благоприятно на бюджета и самочувствието ви. Ще удовлетворите нуждите на семейството си, като се погрижите и за приключване на започнатите ремонти.

СКОРПИОН - Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение.

СТРЕЛЕЦ - Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на информация по интересуващ ви въпрос.

КОЗИРОГ - Проявете постоянство в усилията си и ще ви се отдаде да реализирате намеренията си днес. Няма да чакате дълго, независимо, че ще има и по-напрегнати моменти от нормалното.

ВОДОЛЕЙ - Поставили сте си ясни цели и е време за действие. Ако се разсейвате с много неща, в крайна сметка нищо няма да свършите. Ще се интересувате от вижданията на доста опитен човек.

РИБИ - Ще защитите интересите, без да ви се налага да влизате в открита борба с когото и да било. Интелигентното и мотивирано излагане на тезата ви спечелва във ваша полза доверието на хората.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди