изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:01 EEST
Доган реди пъзела с Емин в чудовищен сценарий    
Политика
Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт. Това казва лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".


Доган отново призовава да бъде публукувано писмото на Ахмед Емин. "Ние имаме интерес този случай да се изясни.. това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва още Доган.
Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало". "Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас...Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС. Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (б.р. когато се самоуби началникът на кабинета му Ахмид Емин на 17 октомври в къщата му в Бояна)".
На констатацията на журналиста, че "и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни" той отговаря: "Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС". Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: Ами, ако двамата бяхме останали сами?...Намеренията са му били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения...Застава пред мен и го прави пред очите ми...или прави нещо друго...А после си седне. Защо е ходил да стои в килията ми в затвора? Искал да почувства какво е да си сам в килия "смъртен".
По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии". "Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", казва той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска. "Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога...Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот". dir.bg
 


Сходни връзки

Доган реди пъзела с Емин в чудовищен сценарий | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Доган реди пъзела с Емин в чудовищен сценарий
Автор: Anonymous да 2008-10-29 @ 14:26 EET
Чудя се защо някои наши видни политици като Първанов, Станишев и сие толерират този нагъл тип Доган, а може би му се чустват длъжни?
Доган реди пъзела с Емин в чудовищен сценарий
Автор: Anonymous да 2008-10-29 @ 14:29 EET
Доган ли? Та той отдавна е продал душата си на дявола.
Доган реди пъзела с Емин в чудовищен сценарий
Автор: Anonymous да 2008-10-29 @ 14:32 EET
Жал ми е за обикновените български турци, които го смятат за бог и му се подчиняват като овчици.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди