изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:50 EEST
ШЕСТ УЧИЛИЩА ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ ШИЯТ УНИФОРМИ ПО ПРОГРАМА НА МОН    
ОбразованиеПроектите за ушиване на униформи на шест учебни заведения от Добричка област са одобрени за финансиране от Министерството на образованието и науката. Училищата са кандидатствали по програмата "Училището - територия на учениците", модул "Ритуализация на училищния живот".

От Добрич са одобрени проектите на Профилираната гимназия по туризъм и предприемачество "Райко Цончев", Професионалната гимназия по ветеринарна медицина "Проф.д-р Г. Павлов" и СОУ "П.Р.Славейков". Финансиране за ушиването на униформи ще получат също Професионалната гимназия по земеделие "Тодор Рачински" в Генерал Тошево, гимназията за кадри в обслужващата сфера "А. Константинов" и СОУ "Христо Ботев" в Балчик. Информацията за одобрените учебни заведения бе съобщена на сайта на МОН.
Други седем училища от Добричка област пък са с одобрени проекти по същата програма, но в раздела за дейности, свързани с тържественото отбелязване на училищни празници и традиции и честване на кръгли годишнини. Това са ПГТО "Дочо Михайлов" /Тервел/, СОУ "Никола Вапцаров" /Генерал Тошево/, СОУ "Любен Каравелов" /Добрич/, Професионалната гимназия по ветеринарна медицина /Добрич/, НУ "Братя Миладинови" /Каварна/, ПЗГ "Климент Арк. Тимирязев" /Каварна/ и ПГМЕ "М.В.Ломоносов" /Добрич/.
 


Сходни връзки

ШЕСТ УЧИЛИЩА ОТ ОБЛАСТТА ЩЕ ШИЯТ УНИФОРМИ ПО ПРОГРАМА НА МОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди