изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:55 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТЪРС8ИМ ЗА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ДОКУМЕНТИ ОТ РУМЪНИЯ    
ЛюбопитноВчера преди обяд народните представители от ОДС внесоха предложение до министъра на външните работи на република България и до министъра на земеделието, горите и аграрната реформа за получаване на достъп до документи по дипломатичен път от република Румъния за отнетата земя /третина/ по време на румънската окупация. В предложението се казва: "Въпреки петкратното удължаване на срока за молби за париода от 1991-98 г. до настоящия момент има подадени 3000 молби. По статистически данни засегнати от този болезнен за добруджанци проблем са 51 хил. души".

РУСКИТЕ КОЛИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИ ОТ АВТОДЖАМБАЗИТЕ В ДОБРУДЖА

Руските автомобили - лади и жигули, са най-крадени на територията на Добрички регион, сочат статистиките на РДВР. От противозаконно отнетите общо 143 коли от началото на годината /до 20 октомври/ 36 са марка "ВАЗ". Сред западните автомобили пък първенството се пада на "Фолксваген". От заявените 143 задигнати коли в региона 112 са били обявени за издирване. Останалите 31 са били намерени в много кратък период.
НДТ - 29 октомври 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТЪРС8ИМ ЗА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ДОКУМЕНТИ ОТ РУМЪНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди