изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:31 EEST
СВИДЕТЕЛ НА САМОУБИЙСТВО - В ШОК    
ОбществоЖена на 39 години от Добрич се самоуби като скочи от осмия етаж на жилищен блок по ул. “Димитър Ковачев”, където живеела майка й, писа във вчерашния си брой НДТ.  Съседи вчера разказаха, че мъж, който живее на петия етаж в съседния вход, станал случайно свидетел. Той бил на терасата, когато видял падащата жена.

 Първоначално помислил, че някой изхвърля през терасата торба с боклук. След това обаче видял трупа да лежи пред блока, а лицето на Елена било обърнато към него. Съседи разказаха, че той толкова се изплашил от неочакваната гледка, че след това ходил да му леят куршум. Неволен свидетел на самоубийството станал и полицай, който живеел наблизо. Той минавал край блока, когато тялото на жената се стоварило на около три метра от него. Той се обадил в полицията и повикал Бърза помощ. Както НДТ писа, пристигналите на място медици от Центъра за спешна медицинска помощ установили, че жената е в мозъчна смърт. Въпреки извършената реанимация тя починала. Съседи от блока, от който е полетяла фатално жената, вчера показваха къде точно е паднало безжизненото тяло. Точно до него бе паркиран лек автомобил и кървави петна не се виждаха. Хората от блока с почуда обясняваха, че кръв не е имало.

Според едни, Елена имала психични проблеми и се посегнала на живота си, тъй като нямала пари да си купи лекарствата. Други твърдят, че злоупотребявала с алкохол.

Елена Белчева е омъжена, има две деца. Едното е на 17 години, в края на тази учебна година ще е абитуриент. Съседи на майката разказаха, че от години не са я виждали там. Изнесла се, когато се омъжила. “Казаха, че е отишла при хубаво семейство. Какво се е случило, не знаем”, обясняваше съседка. Тя каза, че не е виждала младата жена наскоро. Елена имала двама братя, но те живеели в други краища на страната. Майка й живее в общинско жилище по ул. “Димитър Ковачев”. Отношенията й със съседите не били блестящи, тъй като жената изпитвала затруднения при плащането на сумите за общите сметки. Рядко я виждали, била саможива. Не знаят кога дъщеря й е отишла да живее при нея. Запознати разказаха, че Елена имала проблеми с алкохола, живеела в изолация, което довело до психични проблеми. Тя имала и предишни опити за самоубийство. Преди дни излязла от психодиспансера в Добрич, където била на лечение. Както НДТ вече писа, според запознати, лекарите й предписали лекарства, които стрували над 100 лева. Тя нямала пари да си ги купи. Твърдят, че от близо  три дни не била пила медикаментите. НДТ

 


Сходни връзки

СВИДЕТЕЛ НА САМОУБИЙСТВО - В ШОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди