изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:53 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗКРИХА АРСЕНАЛ ОТ ВЗРИВОВЕ В БРАНИЩЕ    
ЛюбопитноТаен склад с над 15 килограма взривни вещества е разкрит под изба в с. Бранище при полицейска операция на 29 октомври, съобщиха от РДВР. По сигнал служители на Първо РПУ и на "Криминална полиция" са намерили арсенала в дома на Георги Костов. Складът бил на 50 м от бензиностанция, само на около 10 метра се намирала най-близката колонка за зареждане на автомобилите, а този факт сам по себе си криел възможност от екшън. Мунициите били заровени на около метър дълбочина, а отгоре им била излята бетонна плоча. Притежателят на арсенала сам показал на полицаите къде са заровени взривовете, като добавил, че са под земята от около 20 г. По време на разпитите Костов заявил, че сам смятал да се обади в полицията, но се страхувал, че баща му ще го набие.

ДВЕ ТРАПЕЗАРИИ ЗА БЕДНИ ОТВАРЯТ ВРАТИ

15 млн. лв. осигурява немската фирма "Кур клуб" за безплатна трапезария за самотни пенсионирани интелектуалци. От началото на ноември в Добрич започнаха работа 2 трапезарии за социално слаби. Едната по традиция вече трета година се организира от регионален център "Социални грижи". Втората, за която средства осигурява немската фирма, отваря за първи път и всеки ден ще осигурява 50 безплатни порции.
НДТ - 2 ноември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗКРИХА АРСЕНАЛ ОТ ВЗРИВОВЕ В БРАНИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди